افتتاح نخستین صندوق شهرستانی استان فارس در نی‌ریز

نخستین صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستانی استان فارس در شهرستان نی‌ریز با حضور مدیران شرکت مادر تخصصی و مسئولان شهرستان با سرمایه اولیه در حدود ۱۱ میلیارد ریال راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، مجمع عمومی موسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی نی ریز با حضور علیرضا اشرفی؛ عضو هیات مدیره و داریوش اعرابی؛ مدیر امور نمایندگان و مجامع شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، امیدی؛ مدیر جهاد کشاورزی نی ریز، حسینی؛ فرماندار نی ریز برگزار شد.

امیدی، مدیر جهاد کشاورزی نی ریزگفت: این صندوق با هدف حمایت از تشکیل سرمایه، افزایش کمیت و کیفیت سرمایه گذاری بخش کشاورزی راه اندازی شده است .

وی افزود: این صندوق راهگشای بخش کشاورزی در این شهرستان است. بنابراین حمایت از این صندوق حمایت از تولید ملی است.

علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزیگفت: این صندوق نوزدهمین صندوق شهرستانی کشور و نخستین صندوق شهرستانی استان فارس است که با ۱۰ میلیارد و ۷۴۱ میلیون ریال سرمایه با عضویت ۱۰۲۸ تن در این صندوق که پنج تشکل نیز عضو آن هستند، راه اندازی شده است .

وی افزود: این صندوق با ارائه تسهیلات ارزان قیمت با سود کم، تامین تمام یا بخشی از سرمایه در گردش تولید، اجرای طرح‌های سرمایه گذاری کوچک و متوسط در بخش کشاورزی، ارائه اعتبارات دولتی به تولیدکنندگان در بحران‌ها و قبول ضمانت متقاضیان سرمایه‌گذاری برای دریافت تسهیلات از بانک‌ها از جمله خدمات این صندوق به تولیدکنندگان بخش کشاورزی است .

حسینی، فرماندار نی ریزنیز در این جلسه گفت: در تیرماه سال ۹۰ مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت مادر تخصصی در بازدید از شهرستان و دیداری که با مدیران ومسئولان شهرستان نی ریز داشتند، تقاضای  تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی داده شد که مورد موافقت وی قرار گرفت و به لحاظ اهمیت موضوع و کسب تجربه و اطلاعات بیشتر در مورد صندوق، برنامه ریزی شد.

وی افزود: در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان برای توزیع اعتبارات ۲% نفت وگاز، در مردادماه سال ۹۰ مبلغ ۳میلیارد ریال برای تأسیس صندوق و مبلغ یک میلیارد ریال هم از اعتبارات جهادکشاورزی در همان سال ۹۰ به این امر اختصاص یافت. بنابراین تفاهم نامه صندوق در ۲۵ مهرماه سال ۱۳۹۰ با سرمایه ای معادل پنج میلیارد ریال و با تفکیک ۴۹% سهم دولت و ۵۱% سهم بهره برداران و تشکیل های بخش کشاورزی امضا شد..

به گفته حسینی، طرح تأسیس صندوق به طور جامع و با مطالعه دقیق و لحاظ کردن تمام زیربخش‌های کشاورزی شهرستان شامل اطلاعات کامل سیمای کشاورزی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان و همچنین اطلاعات مربوط به ارزش تولیدات و میزان تولید بیش از ۱۲۰۰۰ بهره بردار، تشکل ها و بهره برداران مستقل بخش کشاورزی شهرستان تهیه و در قالب ۸ جلد تدوین شد که پس از هماهنگی های بسیار زیاد و اطلاعات لازم نهایتا طرح تأسیس و به تأیید تهران رسید.

فرماندار نی ریز افزود: بیش از ۶۰جلسه با حضور بخشداران، دهیاران، شوراهای اسلامی، تشکل های بخش کشاورزی و بهره برداران در تمام روستاهای شهرستان برگزار شد. بیش از ۱۰ هزار برگ اطلاعیه از طریق مراکز خدمات کشاورزی در اختیار مردم قرار گرفت. ۳ نوبت اطلاعات در هفته نامه عصر نی ریز به چاپ رسید و بیش از ۱۰هزار پیامک به بهره برداران ارسال شد. بنابراین پذیره نویسی سهام صندوق از ۶آبان ماه امسال شروع و تا تاریخ ۲۱ دیماه ادامه داشت. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *