هدف صندوق ها، ساماندهی نظام مالی بخش کشاورزی در ساختار غیردولتی است

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ پیرو هماهنگی های به عمل آمده جلسه مشترک میان عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل و عضو هیأت مدیره، علیرضا اشرفی و ابوالقاسم شمس اعضای هیات مدیره، داریوش اعرابی، مدیر امور مجامع و نمایندگان و شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و محمد تقی منوچهری، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر و عبدالرسول بهنام راد، نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان بوشهر، تشکیل شد.

عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: هدف صندوق، ساماندهی نظام مالی بخش کشاورزی در ساختار غیردولتی است. بنابراین تقویت بخش غیردولتی و سرمایه گذاری در بخش  باید با استفاده از منابع مشترک مردم و دولت صورت پذیرد.

وی افزود: کاردکردهای فعلی را باید با شیب ملایم تغییر دهیم و مدل ارائه خدمت جدید را تعریف کنیم. همچنین یک برنامه محلی و بومی برای صندوقاستان بوشهر طراحی کنیم. از طرفی کارگروه توسعه صندوق با حکم رئیس سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه بخش کشاورزی تشکیل شود.

علیزاده مقدم با اشاره به اینکه صندوق باید به شکل غیردولتی اداره شود، اظهار داشت: سند طرح تأسیس و بازنگری صندوق استان بوشهر می تواند توسط سازمان جهاد کشاورزی تدوین شود .

قائم مقام مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: جلسه ای با استاندار برای مبادله تفاهمنامه هماهنگ شود. چرا که در برنامه ششم توسعه باید ردپایی از صندوق ها دیده شود. از طرفی ستاد فروش اموال مازاد(ماده ۱۲) فعال شود.

علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی نیز در این جلسه گفت: باید صندوق ارتباط موثری با نمایندگان مجلس شورای، استانداری و فرمانداری ها داشته باشند. همچنین تنوع بخشی به فعالیت های صندوق ضروری است.

وی افزود: زنجیره تولید را تعریف و عملیاتی کنید.همچنین می توانید از ظرفیت های بخش های غیردولتی هم استفاده کنید. از سوی دیگر آموزش سهامداران و تشکل ها در دستور کار قرار گیرد.

اشرفی اظهار داشت: تعامل بیشتر بین دستگاه های سازمان جهاد کشاورزی استان، استانداری و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان بوشهر و شرکت مادر تخصصی ضروری است. از طرفی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر باید حمایت کننده، هدایت گر، کمک و پشتیبان صندوق باشد.

ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی هم گفت: شیوه و مدل ارائه خدمت را باید به روش جدید براساس زنجیره تولید طراحی کنید. مدل ارائه خدمت در صندوق باید براساس نظارت، ارزیابی و … تعریف شود.

وی با اشاره به تعامل خوب بین صندوق استان و شرکت مادر تخصصی گفت: اعتماد سازی در استان بوشهر خیلی مهم است.

شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: ارتباط شرکت مادر تخصصی با صندوق بوشهر برای هم افزایی نقاط مشترک خوب بوده و موفق بوده ایم.

وی افزود: در بخش صید و صیادی و پرورش میگو همکاری خیلی خوبی بین شرکت مادر و صندوق انجام شده است.

محمد تقی منوچهری، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز گفت: در شیلات از ۴۰۰۰ هکتار مزرعه پرورش میگو،  ۱۴۵۰۰ تن برداشت میگو داشته ایم. از طرفی  ۷۰ درصد از میگوی پرورشی در بوشهر تولید می شود. همچنین برای پرورش میگو، ۱۸۰۰۰ هکتار زمین استعداد یابی شده است.

وی افزود: بیشترین میزان گوجه فرنگی خارج از فصل را که به ۶۰۰ هزار تن می رسد از ۵ آذر تا اوایل دی ماه امسال در فضای باز تولید می کنیم. چرا که حدود ۹۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی سبزی و صیفی در این استان تولید می شود.

منوچهری تصریح کرد: توقع ما از صندوق این است که از منابع در سرمایه گذاری استفاده کند، به ویژه در صنایع تبدیلی و تکمیلی از این پتانسیل استفاده شود.

عبدالرسول بهنام راد، نماینده شرکت مادر تخصصی در صندوق استان بوشهر نیز ضمن اشاره به چالش های موجود در روند فعالیت های صندوق ها اظهار داشت: صندوق باید یک رویکرد جدید داشته باشد و بحث مالیات بر ارزش افزوده باید پیگیری شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *