عنصر اصلی تشکیل صندوق های غیردولتی، مردم هستند

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در بازدید از صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه گفت: عنصر اصلی تشکیل صندوق های غیردولتی، مردم هستند، از طرفی مردم خراسان جنوبی از مشارکت پذیری بالایی برخوردار می باشند.  

 

به گزارش روابط‌عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی،سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در بازدید از صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه روز دوشنبه ۱۱مردادماه امسال اظهار کرد: در حال حاضر در همه شهرستان های خراسان جنوبی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی راه اندازی شده و این استان از نظر تعداد صندوق‌ها از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

رضوی اردکانی با اشاره به درخواست کشاورزان خراسان جنوبی در مورد افزایش سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان عنوان داشت: افزایش سرمایه توقع به جا و درستی است و امیدواریم شرایط لازم برای دولت فراهم شود تا این خواسته‌ها محقق شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه مدیریتی صندوق های شهرستانی از مدیرعامل صندوق بشرویه توصیه کرد به منظور آگاهی بخشی به سهام داران گزارش عملکرد و تبیین مدل های خدمت صندوق بپردازد.

 

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی:

الگوهای ارائه خدمت در این صندوق به خوبی اجرایی شده است

حسن رکنی، معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی اقدامات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه را مثبت و موثر ارزیابی کرد و اذعان داشت: الگوهای خدمتی که در این صندوق اجرایی شده، حد قابل توجهی از انتظارات و خواسته دامداران و مرغداران را محقق ساخته است.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه:

اجرای هفت طرح شاخص با هدف تعادل بخشی به بازار و کنترل نوسانات قیمت توسط صندوق بشرویه

 

در ادامه محمد اسماعیلی اول، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه در ادامه جلسه با تاکید بر اهداف ۱۲ گانه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی؛ اظهار داشت: این صندوق تاکنون هفت طرح شاخص اجرا کرده است که عمده این برنامه ها با هدف تعادل بخشی به بازار و کنترل نوسانات قیمت صورت گرفته است.

وی همچنین اعطای تسهیلات و ارائه خدمات کم بهره و مدت دار را از جمله اهداف مدل های ارائه خدمت برشمرد و افزود: تامین به موقع نهاده ها و بازاررسانی به هنگام محصولات کشاورزی همواره یکی از دغدغه های این بخش است که با ورود صندوق برای تقویت و تکمیل زنجیره، تاحدودی مشکلات در این زمینه مرتفع شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *