برگزاری گردهمایی نمایندگان شرکت مادر تخصصی و مدیران عامل صندوق های غیردولتی

برگزاری گردهمایی نمایندگان شرکت مادر تخصصی

و مدیران عامل صندوق های غیردولتی

بیست و هشتمین گردهمایی سراسری  نمایندگان شرکت مادر تخصصی و مدیران عامل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ملی، استانی، محصولی و اعضای هیئت مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در روز پنج شنبه ۸ اسفند۱۳۹۲ در سالن شهید نعمتی جم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، بیست و هشتمین گردهمایی سراسری  نمایندگان شرکت مادر تخصصی و مدیران عامل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ملی، استانی، محصولی و اعضای هیئت مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی جلسه  در ساعت ۸.۳۰ صبح آغاز به کار کرد.

علیرضا اشرفی؛ عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی در ابتدا ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: با عنایت به تغییرات انجام شده در ترکیب نمایندگان شرکت مادر تخصصی در صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی نسبت به گردهمایی قبل، به حضور اعضای جدید خوشامد می گوییم و برایشان آرزوی توفیقات بیشتر را از خداوند متعال مسئلت داریم و از زحمات اعضای قبلی، تقدیر و قدردانی می کنیم.

وی همچنین سمت های جدید آقایان شفائی(معاون منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان) و کمالوند(نماینده و ناظر و هماهنگ کننده صندوقهای شهرستانی استان تهران) را نیز تبریک گفت.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس:

صندوق ها را به بنگاه اقتصادی تبدیل کنید

در ادامه خلیل آقایی؛ قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس گفت: حساسیت ها روی صندوق ها روز به روز در حال افزایش است. کمیسیون کشاورزی مجلس نیز توجه خاصی به صندوق ها دارد.با توجه به اینکه قانونگذاری مهمترین وظیفه مجلس است، مهم ترین قانونی که تصویب می کند قانون بودجه سالانه است.

وی افزود: به حمدالله مجلس تمام مباحث مرتبط به ما را تصویب کرده است مثلا در مورد آبیاری تحت فشار اعتبار به طور کامل تخصیص داده شده است.همچنین مجلس نسبت به بخش کشاورزی حساس است و حضور آقای حجتی امید تازه ای را در این بخش ایجاد کرده است.از طرفی به سمت استفاده از این فضا بروید و صندوق ها را به بنگاه اقتصادی تبدیل کنید که رقیب نداشته باشد چون این صندوق ها محل اتحاد ملت و دولت هستند.

 

مدیر برنامه ریزی و تجهیز منابع شرکت مادر تخصصی:

براساس دستورالعمل های اجرایی دارنده اعتبار، پول را هزینه کنید

همچنین علی قاسمی؛ مدیر برنامه ریزی و تجهیز منابع شرکت مادر گفت: ورود دستگاه های ناظر به صندوق ها در مورد نظارت بر اینکه وجوهات صندوق ها چگونه هزینه شود؛ نسبت به هزینه کرد عاملیت ها باید با سازمان توافق کرد. مهم ترین نکته این است که قبل از انعقاد قرارداد با سازمان به تفاهم برسید که باید براساس قوانین گزارش دهی و هزینه پول صورت بگیرد.

وی افزود: ملاحظه دیگری که در انعقاد تفاهم نامه باید در نظر گرفته شود این است که بر اساس دستورالعمل های اجرایی دارنده اعتبار، پول را هزینه کرد. اولین نکته ای که توسط صندوق ها در هنگام تنظیم قرارداد عاملیت باید مورد نظر قرار بگیرد مستندات قانونی لازم است. دومین نکته موضوع قرارداد است که باید صریح و روشن و براساس توافق و اهداف مورد نظر دارنده پول باشد. سومین نکته تعهدات طرفین(عامل و واگذارنده) و نحوه معرفی ذینفعان به طور شفاف و جداگانه در قرارداده آورده است. چهارمین نکته نحوه گردش کار باید مشخص و روشن باشد.

طی سال های ۹۰تا۹۲ صورت گرفت:

ارائه ۶۱۸۸ طرح مصوب به مبلغ ۱۰۵۴۹میلیارد ریال به صندوق توسعه ملی

همچنین ابوالقاسم شمس؛ عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی نیز در این جلسه درباره موضوع عاملیت صندوق توسعه ملی گفت: قرارداد عاملیت اعتبارات صندوق توسعه ملی طی سال های ۹۰تا۹۲ بین شرکت مادر و صندوق توسعه ملی انعقاد شده است و براساس آخرین آمار تاکنون ۶۱۸۸ طرح مصوب به مبلغ ۱۰۵۴۹میلیارد ریال داشته ایم. برای سال ۹۰ هنوز فرصت برای انعقاد قرارداد وجود دارد و از همه صندوق ها تقاضا داریم. همه طرح ها را پیگیری تا به مرحله قرارداد برسانند. برای سال ۹۱ پانزده اسفند آخرین فرصت برای انعقاد قرارداد است. در مورد سال ۹۲ نیز قرارداد با بانک تا تاریخ ۲۱ دی ماه ۹۲ بوده است و تاکید صندوق توسعه ملی بر پایان قرارداد سال ۹۲ تا پایان سال مالی آن است.

وی افزود: نکته هایی در مورد اعتبارات سال۹۲ روند بررسی طرح ها در سال ۹۲ به ترتیب سال های گذشته بوده و یک کارگروه ارزیابی نیز باید طرح ها را مورد بررسی قراردهد که موجب افزایش زمان بررسی طرح شد و مهلت ارسال شناسنامه ها تا ۲۰ اسفند است که باید دقت شود نیاز به بازگشت نداشته باشد.تاکنون گزارشاتی را آماده و برای صندوق توسعه ملی  و دستگاه های نظارتی ارسال کرده‌ایم، دقت در این گزارشات و استمرار ارسال گزارشات مورد تقاضا است و در آینده مراجعه و بازدید از این طرح ها توسط شرکت مادر و نهادهای نظارتی صورت خواهد گرفت.

شمس تصریح کرد:             قراردادهای کارگزاری عاملیت سال های ۹۰تا۹۲ برای صندوق ها ارسال شده است که خواهشمندیم مطالعه و عودت نمایید. نظارت و پیگیری بر اجرای پروژه های مصوب و انعقاد قراردادها مورد تاکید است.هم چنین سامانه اعطای تسهیلات صندوق توسعه ملی و بانک سپه طراحی و کاربری هایی هم برای شرکت مادر ایجاد شده است خواهشمندیم به بخشهای مربوط به صندوقها توجه کافی مبذول تا زودتر به نتیجه برسید.

 

در ادامه شهریار رستمی؛ مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی توضیحاتی را در مورد سامانه بانک سپه و صندوق توسعه ملی و قرارداد کارگزاری در قالب پاورپوینت ارائه کرد.

مشاور ثبتی شرکت مادر تخصصی:

تمام خدمات ثبتی صندوق ها باید به صورت الکترونیکی انجام شود

حسن زاده؛ مشاور ثبتی شرکت مادر تخصصی نیز گفت: در مورد سامانه جامع ثبت شرکت ها در راستای قانون برنامه پنجم توسعه و قانون مدیریت خدمات کشوری تمام دستگاه ها از جمله مراجع  ثبت شرکت ها مکلفند تمام خدمات خود را به صورت الکترونیکی اعلام کنند و اهداف این سامانه عبارتند از حذف مراجعات حضوری، تهیه بانک اطلاعات جامع سهامداران، ارزیابی اعضای هیئت مدیره، ارزیابی مدیرعامل، شناسایی بدهکاران مالیاتی، صحت سنجی کد ملی، شناسه ملی، کد پستی و ….. افراد حقیقی وحقوقی و ماهیت صندوق ها در اداره ثبت خصوصی بوده و تعدیل مدیران از جمله عملکردهای این اداره بوده است.طبق قانون بودجه سال ۹۲ جلوی فعالیتهای ثبتی شرکت هایی که بدهی مالیاتی داشته باشند گرفته می شود.

وی افزود: این اداره دو سایت دارد:۱- سایت اطلاع رسانی که آخرین بخش نامه های مربوط به سازمان ثبت در آن وجود دارد.۲- سایت ورود و پذیرش صورتجلسه ثبتی(شامل بخشنامه های مجامع عمومی،انتخابات هیئت مدیره و بازرس و….)که پس از ورود اطلاعات توسط صندوق ها صحت سنجی شده و بعد از تایید باید مدارک ارسال شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *