جلسه نیازسنجی دوره های آموزشی برای صندوق های حمایت از بخش کشاورزی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی؛ جلسه ای با حضور عوض علیزاده مقدم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، ابوالقاسم شمس ،حمیدرضا رشمئی، علی درجانی و حسین مهدی دوست، اعضای هیئت مدیره، حسین شاهباز، سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل، جلال خطیر، مدیر امور مالی، فریده هزاریان، رئیس اداره حسابداری، زهرا نوری، معاون توسعه عملیات و بهبود بهره وری، حمید بطایی، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مادرتخصصی و زینب شکراللهی، معاون او، محسن سلمان، مدیرکل دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی ها و تشکل های سازمان مرکزی تعاون روستایی و صادق توکلی، قائم مقام وی، یکشنبه ۲۹ بهمن در شرکت مادرتخصصی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا علیزاده مقدم، در مورد صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی از جمله تعداد آن ها توضیح داد و اشاره کرد که در حال حاضر ۸۵۰۰ تعاونی در مجموع عضو صندوق ها بوده که تمامی آن ها عضو سازمان تعاون روستایی نیز هستند. او این نکته را بیان کرد که این تعاونی ها نیاز آموزشی دارند در نتیجه این جلسه برای بحث و گفتگو در زمینه بررسی نحوه تشکیل دوره های آموزشی تشکیل شده است.

در ادامه سلمان، با اشاره به ضرورت آموزش، نیاز سنجی آموزش و نحوه انجام آن را از جمله نیازسنجی مستقیم از خود متقاضی و نیازسنجی از سازمان مرتبط توضیح داد. او همچنین مراحل مورد نیاز برای رسیدن به دوره آموزشی را به ترتیب زیر برشمرد:

۱. نیاز سنجی، ۲. تولید محتوا، ۳. انتخاب روش ها، ۴. اجرای روش ها و ۵. ارزیابی دوره،

سپس توکلی، درباره سامانه جامع آموزشی تعاونی ها (سجات) توضیح داد و گفت در این سامانه همه کارکنان تعاونی ها می توانند اعلام نیاز برای دوره های آموزشی کنند. او همچنین به این نکته اشاره کرد که با توجه به نیازسنجی های انجام شده توسط سازمان تعاون روستایی، ۱۹۱ دوره آموزشی به طور پیش فرض تدارک دیده شده است که متقاضیان می توانند هم از این دوره ها بهره ببرند هم دوره های مورد نیاز خود را پیشنهاد دهند.

در انتها حاضرین از شرکت مادرتخصصی ضمن تشکر از سلمان و توکلی بابت توضیحات ارائه شده، سوالات و نظرات خود در مورد سامانه معرفی شده را بیان کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *