مدل ارائه در پرورش شترمرغ توسط صندوق سیستان و بلوچستان ارائه شود

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در جلسه مشترک با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در بحث مدل ارائه خدمت طرح پرورش شتر مرغ کار کنید به طوری که از جوجه یک روزه تا کل زنجیره را در برگیرد.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ ۹ آبان ماه امسال در سالن سازمان جهاد کشاورزی این استان برگزار شد،  گفت: بر روی بحث شترمرغ، بررسی صورت گیرد و قاعده ای برای ورود به صندوق فراهم شود و در صورت تشکیل شرکت تعاونی نحوه ورود را به صندوق استان فراهم کند.

وی افزود: در صورت تامین منابع مالی از محل های مربوطه در سال جاری مبلغ دو میلیارد تومان به صندوق داده شود و مبلغ ۳۰۰ میلیون هم از محل فروش املاک که به خزانه وارد شده است پرداخت شود.

رضوی اردکانی تصریح کرد: مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به صندوق زنان زابل برای افزایش سرمایه در چارچوب فرآیند افزایش سرمایه بابت سهم دولت پرداخت شود.

 

قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:

صندوق یک نهاد توسعه ای است که باید بستر مراحل رشد آن فراهم شود

عوض علیزاده مقدم؛ قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی هم در این جلسه گفت: ما نباید نقطه ای به صندوق نگاه کنیم و لذا نوع نگاه و رویکرد ما باید کل بخش کشاورزی استان باشد.

وی افزود: صندوق یک نهاد توسعه ای و در نهایت اقتصادی است.بنابراین بسترها باید آماده شود و مراحل رشد و توسعه را باید برای صندوق فراهم کرد.

قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی اظهار داشت: تقسیم کار و تعریف کار بین صندوق، شرکت مادر و سازمان صورت گیرد.

 

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:

سند راهبردی برای جایگاه صندوق برای بخش کشاورزی استان سیستان و بلوچستان شود

ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی هم در این جلسه گفت: برای تاسیس و پیشرفت صندوقها سه فاز داریم که عبارتند از ۱- شروع و تشکیل صندوق که خوب شکل گرفت و پیشرفت خوبی هم داشت.۲-صندوق دچار رخوت و رکود شد.۳-با انتخاب نماینده جدید و مدیرعامل جدید دوره خوبی هم در بحث معوقات و هم عملکرد، کارهای خوبی انجام شده است.

وی افزود: با توجه به شرایط محلی، مذهبی و جغرافیایی و غیره باید با استفاده از یک تیم مشاوره قوی طرح تجهیز و تامین منابع برای بخش کشاورزی را در بستر صندوق انجام دهیم. دانشگاه سیستان و بلوچستان این کار را انجام دهد.

شمس تصریح کرد: سند راهبردی برای جایگاه صندوق برای بخش کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در برنامه ششم نهایی و تدوین شود.همچنین صندوق باید برنامه مدون بر اساس دیدگاههای سازمان داشته باشد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان:

سرمایه صندوق تا سال آینده به ۴۰ میلیارد تومان میرسد

رضا نجفی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان هم در این جلسه گفت: از کمک و حمایت های شرکت مادر تخصصی از استان کمال تشکر را دارم.ولی درخواست دارم با توجه به مشکلات استان و شرایط خاص آن و با توجه به مسائل و مشکلات، راه حل خاصی در نظر بگیرید.

وی افزود: املاک قابل فروش حدود ۲۰ میلیارد تومان است ولی کارها خوب جلو نمی رود و به ما در این زمینه کمک نمائید.

نجفی اظهار داشت: قول می دهیم تا سال آینده سرمایه صندوق را به ۴۰ میلیارد تومان برسانیم. چرا که سند توسعه استانی برای بحث شتر مرغ(پرواربندی و صنایع) تهیه کردیم که کمک حال و خوب است.

محمود کشوری مقدم، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از وضعیت کلی صندوق استان گزارش اجمالی ارائه کرد و گفت: ما تشکل های فراگیر نداریم ولی طرح فراگیر داریم و در بحث مدل ارائه خدمت طرح پرورش شتر مرغ را داریم که از جوجه یک روزه تا کل زنجیره را در برمی گیرد.

وی افزود: پرواربندی به صورت سنتی برای استان ما مفید می باشد به این دلیل که باعث ایجاد  اشتغال می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *