صندوق منابع طبیعی اصفهان باید الگوی دیگر صندوق های منابع طبیعی در کشور قرار گیرد

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در جلسه مشترک با صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان گفت: این صندوق الگوی کشور است، لذا برکات الگوی ملی و بین المللی را همواره حفظ نمائید و سرمایه آن را افزایش دهید.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جلسه مشترک رئیس هیات مدیره و اعضاء هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان و هیات مدیره  در ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار شد.

جلسه مشترک با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، عوض علیزاده مقدم؛ قائم مقام و عضو هیات مدیره، علیرضا اشرفی و ابوالقاسم شمس اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و محمدحسین شاملی، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان و محمد علی کاظمی، رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان و حسین ایزدی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش دامپروری و تولیدات دامی در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تشکیل شد.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: مسائل فنی، کارشناسی و حقوقی در منابع طبیعی در کنار بخش غیردولتی کارها را به خوبی پیش می برند.

وی افزود: سرمایه صندوق کم است و باید زیاد شود. درباره اتصال صندوقهای خرد به صندوق منابع طبیعی هم باید بررسی شود.چرا این صندوق الگوی کشور است، لذا برکات الگوی ملی و بین المللی را همواره حفظ نمائید.

رضوی اردکانی تصریح کرد: در حال حاضر چهار صندوق منابع طبیعی داریم بنابراین ارتباط با صندوقهای ملی را باید تقویت نمائید.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: گزارشی از عملکرد صندوق را به شرکت مادر تخصصی، وازرتخانه، استانداری ارائه نمائید. از تجربیات دیگر صندوقهای موفق نیز استفاده شود.

در ادامه جلسه محمدحسین شاملی، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان اظهار داشت: الگوی مشارکتی در منابع طبیعی جایگاه خودش را پیدا کرده است؛ در برنامه ششم و به استناد ماده ۴۸ وظایف سازمان جنگل ها، احیای مراتع و  منابع طبیعی از اولویت های کاری ماست که به تنهایی این امر امکان پذیر نمی باشد و می توان این حجم کار را بین تشکلها و بهره برداران و صندوق تقسیم بندی نمود.

اکبرروانفر، رئیس هیات مدیره گذشته صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان اصفهان گزارشی از عملکرد ۵ ساله صندوق درباره سرمایه، سهامداران، تشکیل اتاق فکر، تدوین اساسنامه تیپ برای تعاونی ها و مصوب کردن توسط وزارت تعاون، تدوین سند راهبردی صندوقهای منابع طبیعی با هماهنگی شرکت مادر تخصصی، جلسات هیات مدیره، نقش صندوق درخصوص تلفیق اعتبارات عمرانی، نظارت بر صندوق و سهامداران، سود و زیان صندوق،  ارائه کرد.

در ادامه ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: تعامل با همه عوامل صورت گیرد و اساس ارائه خدمت بر پایه تکمیل و با ایجاب خدمت است و در این زمینه آموزش و تجارب سایر صندوقها می تواند کمک حال  باشد.

وی افزود: نحوه خدمت به تناسب ظرفیت و مقتضیات به صورت نقدی، اعتباری و زنجیره ای انجام گردد. 

سپس علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از زحمات رئیس هیات مدیره گذشته که در طول این چند سال از تاسیس تا تشکیل و تثبیت صندوق تلاشهای زیادی کرد تقدیر و تشکر کرد و پیشنهاد داد که این جلسات مشترک در طول سال هم انجام پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *