با مدیر ملی پروژه تأمین مالی خرد دفتر نهاد ریاست جمهوری

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از همکاری با مدیر ملی پروژه تأمین مالی خرد دفتر نهاد ریاست جمهوری در ایجاد ۱۰ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در این استان خبر داد. 

به گزارش روابط‌ عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی، بزرگ مرادی نژاد، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با باین این مطلب افزود: این صندوق به منظور دسترسی زنان روستایی و عشایری به منابع مالی رسمی و تحقق کسب و کارهای پایدار و حمایت از افراد توانمند و کارآفرین در ایجاد کسب و کارهای خرد با رویکرد توسعه در مناطق روستایی و عشایری قرارداد اجرایی در ایجاد ۱۰ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در استان با مدیر ملی پروژه تأمین مالی خرد دفتر نهاد ریاست جمهوری، مدیریت ترویج  و مشارکت های مردمی  سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و صندوق کار آفرین امید این استان همکاری لازم را انجام داد.

وی تصریح کرد: این همکاری در قالب پنج کارگاه آموزشی صورت گرفت که تاکنون سه کارگاه آموزشی با حضور ۷۵ تن از کارشناسان زنان روستایی و عشایری مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان های کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری با حضور مدرسان برجسته و با حضور فرزانه مافی، مشاور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورز در شهر یاسوج برگزار شدند.

مردای نژاد اظهار داشت: در این کارگاه‌ها کارشناسان با موضوعاتی با محتوی آموزشی از قبیل بهبود معیشت و کارآفرینی، کارآفرینی و پرداختن به اشتغال های نو و خلاق که خود چتر حمایتی برای بهبود معیشت می باشد، فقرزدایی و آزمون وسعت، افزایش اعتماد به نفس، بهره گیری از تکنیک یخ شکنی، بیان مفهوم ارتباط، تفاوت شنیدن و گوش دادن، خودشناسی و استفاده از تکنیک تغییر، تصویب قانون برای اداره کارگاه با همکاری  شرکت کنندگان، تعریف تسهیگری و مفاهیم مرتبط با  آن و مقایسه مؤسسات اعتبارات خرد با بانک ها آشنا شدند.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مزایای استفاده از اعتبارات خرد قابل اعتماد آنها، میزان برتری کیفیت خدمات نسبت به بانکها، داشتن رابطه دراز مدت خدمات مالی با سهام دار، ساده سازی فرایندها، وقت گذاشتن با سهام دار و  ایجاد احساس خوشایند در میان سهام دار است.

وی افزود: در ادامه به فرایند چگونگی تشکیل صندوق های خرد زنان روستایی و عشایری و توجیه کامل کارشناسان و توانمندی آنان آموزش های لازم  ارائه شد.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اعتبارات خرد راهی برای خوداتکایی و ابزاری برای کاهش فقر است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *