صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان شمالی گام های موثری برای رفع نیاز کشاورزان برداشته‌اند

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: گام های موثری برای رفع نیاز کشاورزان خراسان شمالی برای توسعه این بخش توسط صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی برداشته‌شده است.

به گزارش روابط‌عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی روز چهارشنبه ۱۲آبان ماه در جلسه مشترک نمایندگان مجمع عمومی، اعضای هیات مدیره شرکت مادرتخصصی بارئیس، معاونین و مدیران شهرستانی جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی و اعضای هیات مدیره و مدیران عامل صندوق های غیردولتی استان وصندوق های شهرستانی استان خراسان شمالی اظهار کرد: ۷ هزار و ۵۰۰ تشکل کشاورزی ، سهام دار صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور هستند  و توانمند ساختن تشکلها و فعالان  بخش کشاورزی و حمایت از آنان از ماموریت های صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور است.

وی بیان داشت: شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به ‌منظور حمایت از زیربخش‌های زراعت و باغبانی، دامداری و دامپروری، شیلات و آبزیان و صنایع تبدیلی مرتبط با ماموریت های وزارت جهاد کشاورزی آغاز به کارکرد.

رضوی اردکانی ،رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در جلسه مشترک بررسی عملکرد صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان شمالی با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه کشاورزی  قابلیتی برای رشد و توسعه بخش کشاورزی است افزود :این صندوق ها با رویکرد توسعه ایی نظام تامین و تجمیع و تخصیص منابع مالی و اعتباری بخش کشاورزی را ساماندهی می کنند.

به گفته وی مشارکت بخش خصوصی، اتحادیه‌ها و فعالان عرصه کشاورزی، فعالیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی را افزایش داده و اکنون ، سرمایه اجتماعی بزرگی برای صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی  فراهم شده است .

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: امروز استقبال بخش خصوصی برای مشارکت در صندوق مناسب است.

وی اظهار کرد: بیشتر تسهیلات ارائه شده این صندوق به‌ صورت سرمایه درگردش به نهاده‌ها و تجهیزات تنظیم بازار متناسب با هر دوره تولیدشان، تخصیص‌یافته است و فعالیت‌های زیادی در جذب اعتبار صندوق در استان ها صورت گرفته است.

 

نایب رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان خراسان شمالی:

از زمان تاسیس صندوق ظرفیت‌های خوبی در بخش حمایت و تقویت بخش کشاورزی صورت گرفته است

 

قربان محمد رزوان، نایب رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان خراسان شمالی گفت: از سال ۸۷ که این صندوق در استان تاسیس و  شروع به فعالیت کرده، مشکلاتی بخش کشاورزی کاهش یافته است.

وی افزود: ما در گذشته برای دریافت مبالغ اندکی در نزد بانک‌ها با مشکل روبرو بودیم و به‌سختی تسهیلات دریافت می‌گردیم و اساساً بانک‌ها اسناد زمین‌ها را به‌عنوان وثیقه پذیرش نمی کردندخوشبختانه از زمان تاسیس صندوق در این زمینه مشکلات ما کاهش‌یافته است و ظرفیت‌های خوبی در بخش حمایت و تقویت بخش کشاورزی از سوی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شکل‌گرفته است.

 

مدیرجهادکشاورزی شهرستان جاجرم:

حمایت خوب صندوق شهرستان جارجرم از کشاورزی در این شهرستان

حمید نامور؛ مدیرجهادکشاورزی شهرستان جاجرم و رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از بخش کشاورزی شهرستان جاجرم هم در این نشست گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان جاجرم از جمله صندوق‌هایی است که صرفاٌ به‌صورت نقدی از سهام داران حمایت نکرده است بلکه برای حمایت بیشتر نهاده های مورد نیاز را نیز در اختیار بهره‌برداران این بخش قرار داده است.

وی بیان داشت: همچنین بیش از ۴۰۰ هکتار کلزا در استان کشت شد که سطح بسیار خوبی است و کود شیمیایی هم بین کشاورزان  به ارزش سه میلیارد ریال بین سهامداران و بهربرداران  توزیع‌شده است.

نامور تصریح کرد: این شهرستان از ظرفیت‌های بالایی در بحث گیاهان دارویی برخوردار است چراکه شهرستان ظرفیت‌های فرآوری خوبی هم دارد.

رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از بخش کشاورزی شهرستان جاجرم بیان داشت: یک هزار و ۷۰۰ هکتار باغات پسته در جاجرم وجود دارد که می تواند ظرفیت اقتصادی و کشاورزی خوبی در شهرستان باشد.

 

 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج:

با حضور صندوق شهرستان فاروج این استان در کشاورزی پیشرو بوده است

احمد کنعانی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج و رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان فاروج هم گفت: باتغییرالگوی کشت در طول سال های گذشته ۱۶۰۰هکتار اراضی فاروج به زیرکشت محصول زعفران قرار گرفته است.

وی افزود: شهرستان فاروج از قابلیت‌های بالایی در تولید زعفران برخوردار است بنابراین باید در زمینه برندسازی و بسته‌بندی کارهای بیشتری انجام شود.

وی اظهار کرد: رویکرد جهاد کشاورزی شهرستان در تولید زعفران به‌عنوان محصول دارای ارزش بالا، زمینه‌سازی فرآوری این محصول و رسیدن به ارزش‌افزوده این تولیدات به کشاورزان است.

کنعانی گفت: با توجه به اقلیم خشک در بخشی از مناطق این شهرستان از این‌رو تغییر الگوی کشت از طرف کشاورزان شهرستان انجام‌ شده و همه‌ سال هم‌ سطح زیر کشت محصول زعفران افزایش می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج بیان داشت: برای افزایش ارزش‌افزوده به موضوع بسته‌بندی با ظرفیت مناسب در دستور کار جهاد کشاورزی فاروج بوده است.

وی اظهار کرد: شهرستان فاروج در سال‌های اخیر در سطح خراسان شمالی در تولید محصول زعفران پیشگام هستند.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج یک هزار و ۶۰۰ تن زعفران تولید شده و این محصول رونق خوبی گرفته است و یک سالن را برای فرآوری آماده کردیم و ۱۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات دادیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج همچنین ظرفیت‌های تولید انگور در شهرستان را برشمرد و گفت: بحث انگور را در ۴۰۰۰ هکتار انگور تاکستان‌های شهرستان داشتیم.

وی با یادآوری اینکه بخش مهمی از اراضی و باغات شهرستان زیر کشت انگور رفته است، اظهار کرد: البته امسال کاهش قیمت انگور را داشتیم که خساراتی وارد شد.

کنعانی سطح زیر کشت باغ‌های انگور شهرستان را سه هزار و ۸۷۰ هکتار برشمرد و بیان کرد: متوسط عملکرد تولید انگور از هر هکتار ۱۶ تن است.

گفتنی است؛ نمایندگان اعضا مجمع عمومی و اعضا هیات مدیره شرکت مادر تخصصی با حضور رئیس و معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی از صندوق حمایت از توسعه کشاورزی شهرستان فاروج و واحد فراوری زعفران بازدید کردند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *