صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی درمیان تشکیل شد

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان درمیان با ۱۱۱ کشاورز، بهره‌بردار و سهام دار با سرمایه اولیه ۳ میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال در روز  شنبه ۲۳ شهریورماه در مرکز شهرستان درمیان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی، غلامرضا وارسته؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان درمیان گفت: میزان سرمایه اولیه این صندوق ۳ میلیارد و ۲۳۲ میلیون و ۷۰ هزار ریال است که از این میزان مبلغ ۱ میلیارد و ۶۴۸ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال سهم آورده کشاورزان و یک میلیارد و ۵۸۳ میلیون  و ۷۱۰ هزار ریال سهم کمک دولت به صندوق است. همچنین از ۱۱۱ بهره بردار ، ۸۹ بهره بردار روستائی، ۲۰ بهره بردار مستقل و دو تشکل هستند.

وی با بیان این که امسال پرداخت ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای ۶۰۰ طرح کشاورزی و دامپروری از سوی کارگروه توسعه بخش کشاورزی شهرستان درمیان مصوب شده و تاکنون ۸ میلیارد تومان آن پرداخت شده، تصریح کرد: کشاورزان درمیانی سالانه ۳۳ هزار و ۸۱۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی تولید می‌کنند که این خود نقش به سزایی در تولید ناخالص این شهرستان مرزی دارد.

مدیر جهادکشاورزی درمیان از بادام، گردو، زرشک، انگور، سیب، گندم، چغندرقند، زعفران، پسته، زردآلو و عناب به عنوان مهم‌ترین تولیدات بخش کشاورزی این شهرستان یاد کرد و ادامه داد: در حال حاضر عملیات آبیاری قطره‌ای ۳۴۳ هکتار از اراضی باغی و زراعی شهرستان به اتمام رسیده است.

 

فرماندار شهرستان درمیان نیز گفت: تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان درمیان می‌تواند به پویایی و رشد کمی و کیفی محصولات تولیدی این بخش کمک شایانی کند.

رجبعلی براتی، با بیان این که استفاده بهینه از منابع آبی با وجود خشک سالی‌های پیاپی نیازمند مکانیزه شدن صنعت آبیاری در این شهرستان مرزی است، افزود: تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان درمیان می‌تواند روند مکانیزه شدن صنعت آبیاری را تسریع بخشد.

وی جلب اعتماد عمومی اعضا را رمز موفقیت تشکل های بخش کشاورزی دانست و افزود: نیل به این هدف در جلب مشارکت بیشتر تولیدکنندگان بخش کشاورزی نقش بی بدیلی دارد.

فرماندار درمیان نظارت بر صندوق‌های غیردولتی کشاورزی را فرآیندی مستمر برشمرد و افزود: امکان استفاده از منابع بخش دولتی، جذب بهتر منابع مالی برای تامین نقدینگی و ایجاد بازارهای عرضه مستقیم فعالیت‌های تولیدی از مهم‌ترین دستاوردهای تاسیس این صندوق در شهرستان مرزی درمیان محسوب می‌شود.

 

علیرضا اشرفی؛ عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی نیز گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خراسان جنوبی ۳۳۷ میلیارد تومان سرمایه دارد.

وی با بیان این که در حال حاضر قریب ۸۲ صندوق در سطح کشور در راستای حمایت از بخش کشاورزی فعالیت می کنند، افزود: از این تعداد ۸ صندوق در شهرستان‌های استان خراسان جنوبی تشکیل شده است و نهمین صندوق استان امروز در درمیان تشکیل شد.

اشرفی، از تشکیل صندوق حمایت از بخش کشاورزی در شهرستان های طبس و زیرکوه تا پایان مهرماه امسال خبر داد و افزود: تاکنون قریب ۱۳ میلیارد از ۱۷ میلیارد اعتبارات مصوب تشکیل صندوق های استان خراسان جنوبی جذب شده است.

وی با اشاره به پتانسیل های موجود توسعه و استعدادهای بالقوه درمیان در بخش کشاورزی گفت: با وجود دشت های مستعد کشاورزی و منابع آبی با به کارگیری فنون نوین کشاورزی و استفاده بهینه از منابع، درمیان می‌تواند به یکی از مهم‌ترین قطب‌های کشاورزی استان تبدیل شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *