حمایت همه جانبه استاندار تهران از صندوق های غیردولتی
مراسم افتتاح نمادین و همزمان 14 صندوق شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی و جلسه هم اندیشی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره صندوق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه امسال در سالن اجتماعات فرهنگسرای شفق با حضور مسئولان و مدیران استانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، در مراسم افتتاح نمادین و همزمان ۱۴ صندوق شهرستانی در حمایت از توسعه بخش کشاورزی و هم اندیشی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره صندوق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران با حضور سیدعبدالکریم رضوی اردکانی، رییس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، سید محمد موسوی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران و مدیران جهاد کشاورزان شهرستان های استان تهران برپا شد.
استانداری سهم خود را برای توسعه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی پرداخت می کند
سیدحسین هاشمی استاندار تهران با اشاره به اهمیت استفاده از نیروهای مردمی در توسعه و پیشرفت گفت: جای تردیدی نیست که حرکت های مردمی همواره نتیجه بخش است و اگر از ابتدای انقلاب تاکنون را بررسی کنیم، در بخش های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هر جا که مردم نقش پررنگ تری در مدیریت کار به عهده داشتند، نتیجه بهتری حاصل شده است.
استاندار تهران با تاکید بر اهمیت همکاری با کشاورزان و باغداران استان گفت: گرفتن دست کشاورز و باغدار به موقع ضرورت ارزنده است تا کشاورزان محصول خود را به قیمت ناچیز به واسطه ها نفروشند.
وی افزود: استانداری تهران با تمام توان سهم خود رابرای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تامین خواهد کرد و هر میزان که مشارکت های مردمی افزایش یابد استانداری نیز سهم بخش دولتی را تامین می کند.
استاندار تهران افزود: در جنگ تحمیلی، زمانی که ارتش از هم گسیخته بود و جنگ همه جانبه علیه ما به راه افتاد، این مردم بودند که توانستند حقانیت کشورمان را در عرصه بین المللی به اثبات برسانند.
هاشمی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی ۹۸ درصد فعالیت ها دولتی انجام می شد، عنوان کرد: با به کارگیری برنامه های توسعه ای و انتقال بخش های دولتی به خصوصی درصدد ارتقای حوزه اقتصادی در کشور بودیم اما این مهم محقق نشد و پس از آن دیوانسالاری افزایش یافت ونتیجه آن شد که می بینیم.
وی با بیان اینکه هنوز در اقتصاد و فرهنگ کمبود داریم و تصدی گری به بخش خصوصی کاملا واگذار نشده است، افزود: در دولت تدبیر و امید سیاست انتقال تصدی گری به مردم مورد اشاره قرار گرفته است چرا که باید به مردم اعتماد کرد و مسیر را برای آنها باز وزمینه حمایت و کمک های معنوی از بخش خصوصی را بیش از پیش فراهم کرد.
استاندار تهران گفت: در بخش خصوصی سازی نسبت به برخی از استان ها عقب هستیم و این موضوع در شان استانی مثل تهران که از نظر جمعیتی و اقتصادی توان بالایی دارد، نیست .باید در جهت مشارکت های مردمی در بخش های مختلف استان تلاش بیشتری کرد.
هاشمی در ادامه افزود: قابل قبول نیست استان هایی مثل خوزستان ۲ تا ۳ برابر تهران سرمایه در صندوق توسعه بخش کشاورزی داشته باشند. باید فعالیت خود را افزایش داده تا همچون سایر شاخص ها تهران به عنوان یک الگو باشد.
صندوق های توسعه کشاورزی نقش بسزایی در تنظیم بازار دارند
در این جلسه رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با بیان اینکه استان تهران استان کشاورزی کشور است گفت: تهران نه تنها در بخش کشاورزی بلکه در همه بخش ها پتانسیل فعالیت را دارد.
سید عبدالکریم رضوی اردکانی روز دوشنبه در مراسم افتتاح نمادین و همزمان ۱۴ صندوق شهرستانی در حمایت از بخش کشاورزی افزود: مردم همیشه حماسه ساز ایران، باید برای بخش کشاورزی نیز حماسه آفرینی کنند و این حماسه نیاز به حمایت مسئولان دارد.
وی با اشاره به وجود ۸۴ صندوق و تاثیر آن در تنظیم بازار در بخش کشاورزی، اظهار کرد: بیشترین تشکل ها و زارعان سهام دار، در استان تهران هستند و ما به شدت به حمایت و راهکارهایی برای ادامه کار نیاز داریم .
وی افزود: متاسفانه از ظرفیت کامل صندوق ها در زمینه بیمه محصولات، اوراق مشارکت برای توسعه و بسیاری از زمینه های دیگر استفاده لازم نمی شود.
رییس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: ما به حمایت های مادی و به ویژه معنوی استانداری احتیاج داریم و خواستار تشکیل کارگروهی برای انجام این حمایت ها هستیم.
رضوی اردکانی افزود: این کارگروه ها می توانند نقش حمایتی داشته باشند و برای شهرستان ها برنامه ای منظم تدوین کنند.
وی گفت: امروز اقتصاد مقاومتی اصلیترین هسته در صندوق ها هستند که از این طریق می توانیم مردم را به سرمایه پایدار برسانیم و این وظیفه ما مسئولان است.
تامین نهاده های تولید و تامین تسهیلات مورد نیاز کشاورزان با حضور صندوق های شهرستانی
سید محمد موسوی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز در همایش افتتاح نمادین چهارده صندوق شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران با اشاره به اینکه سرمایه گذاران این صندوق ها کشاورزان و فعالان بخش خصوصی هستند، افزود: این صندوق ها در مدت کمتر از یک دهه در استان تهران تشکیل شده و در تامین نهاده های تولید، تامین تسهیلات مورد نیاز کشاورزان و تنظیم بازار محصولات کشاورزی تاثیرگذار بوده است.
وی ارزش تولیدات کشاورزی استان تهران را ۶۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: برای توسعه بخش کشاورزی و تامین نیاز کشاورزان استان تهران به تزریق سرمایه ۸۰۰ میلیارد تومان در سال نیاز است در حالی که در ۳ سال گذشته به طور میانگین ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
موسوی توسعه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی را برای پشتیبانی از کشاورزی و جذب سرمایه ضروری دانست و افزود: صندوق های توسعه سرمایه گذاری با مشارکت ۱۲۴ تشکل کشاورزی استان تهران و جذب سرمایه ۵۱ درصدی کشاورزان فعال شده است، این صندوق با ۴ میلیارد تومان سرمایه فعال شد و امروز به ۴ برابر افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تفاهمنامه همکاری برای توسعه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی میان جهاد کشاورزی استان تهران و فرمانداران شهرستان های آن خبر داد و گفت: دولت به منظور حمایت از طرح توسعه صندوق ها، ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تامین سهم ۴۹ درصدی مشارکت دولت در اختیار سازمان جهاد کشاورزی استان تهران قرار داده است.
وی افزود: سهم هر شهرستان از این میزان اعتبار براساس ارزش تولیدات ، مشخص می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تاکنون ۶۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات با کارمزد اندک در اختیار کشاورزان عضو صندوق ها قرار داده است.
موسوی افزود: اگر میزان اعتبار حمایتی دولت به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد، حجم سرمایه در گردش صندوق ها نیز به ۲۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
وی درباره روند اجرای طرح های آبیاری قطره ای و تحت فشار در استان تهران گفت: احداث ۲۰۰ کیلومتر شبکه انتقال آب و اصلاح روش های آبیاری در ۱۰ هزار هکتار از اراضی استان تهران مهم ترین برنامه امسال جهاد کشاورزی استان تهران است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: ۶۰ درصد هزینه اجرای طرح های آبیاری را دولت به صورت رایگان به کشاورزان پرداخت می کند.
موسوی گفت : ۱۴صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با ۶۳۶ میلیارد تومان سرمایه در استان تهران فعال است.
در پایان مراسم از محمد موسوی، رییس جهاد کشاورزی استان تهران، سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و محمد شهبازی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت که به نمایندگی از سایر شهرستان ها در مراسم حضور داشت، تقدیر به عمل آمد.