افتتاح صندوق شهرستانی خوسف

صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف با حضور مدیران شرکت مادر تخصصی و مدیران شهرستانی روز ۱۱ خردادماه ۱۳۹۲ در استان خراسان جنوبی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی واموربین‌الملل، مجمع عمومی مؤسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف استان خراسان جنوبی با حضور علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره،  داریوش اعرابی، مدیر امور نمایندگان و مجامع، منصور بنیاب، سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، بهیاری؛ مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان، اکبری؛ مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون فرماندار، بخشدار بخش مرکزی، جمعی از مدیران شهرستانی و جمع کثیری از کشاورزان آن شهرستان در روز ۱۱ خردادماه امسال برگزار شد.

در ابتدا مهدی سورگی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف پس از خوشامدگویی به میهمانان، گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه کرد.

مهدی سورگی گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف با سرمایه اولیه ای در حدود ۱۷ میلیارد و ۸۳۲ میلیون و ۱۴۰ هزار ریال و تعداد ۳۱۲ سهامداران تاسیس شد .

وی اظهار داشت: از آنجا که شهرستان خوسف به لحاظ تخصص در بخش کشاورزی و دامداری فعال است، امکان توسعه صندوق تا دو برابر سرمایه فعلی وجود دارد تا کار تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز بخش توسط صندوق شهرستانی به راحتی صورت پذیرد.

در ادامه محمد حسین اکبری، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی و نماینده رییس سازمان در امر تشکیل صندوق‌های شهرستانی گفت: در سال ۹۱ دو اتفاق خوب برای بخش کشاورزی افتاد و یکی تصویب طرح توسعه بخش کشاورزی و دیگری آغاز عملیات اجرایی تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی.

وی افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف تسهیل در تخصیص اعتبارات بخش کشاورزی با ۵۱ درصد سهم کشاورزان و ۴۹ درصد سهم دولت به وجود آمده است.

همچنین وی یکی از مهمترین مشکلات کشاورزان را نداشتن وثیقه، ضامن کارمند و درآمد پایین مطرح کرد و راه‌اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش در شهرستان‌های استان که از آن به عنوان بانک کشاورزان می توان نام برد را از بهترین راهکارهای رفع این مشکلات خواند .

در ادامه علیرضا اشرفی در ابتدا از سهامداران برای حضور و همرایی تشکر کرد و گفت: برای تاسیس این صندوق افراد زیادی زحمت کشیده اند.

وی به فلسفه تشکیل صندوق ها اشاره کرد و افزود: با توجه به عدم داشتن ضمانت های لازم برای اخذ وام و تسهیلات و خرد بودن املاک کشاورزان که مشکل عمده ای بود، با مطالعاتی که در داخل و خارج کشور انجام شد در قالب ماده ۱۲ وازرت جهاد کشاورزی، قانون تاسیس صندوق های غیردولتی تصویب شد که به همین لحاظ صندوق ها از پشتوانه قانونی نیز برخوردارند.

اشرفی در ادامه به ظرفیت های صندوق اشاره کرد و گفت: صندوق ها می توانند محصولات کشاورزی را بیمه کنند، اوراق مشارکت چاپ کنند یا وام از صندوق های بین المللی بگیرند.

در پایان پس از تعیین هیئت رئیسه جلسه؛ کار رأی‌گیری به هیئت مدیره و بازرس انجام و سید سعید حسینی، مهدی قاسمی، جواد محمودی و حمیدرضا کمیلی به عنوان اعضاء اصلی هیئت مدیره و سید محمد خوشرو به عنوان عضو علی‌البدل و علی رومنجانی به عنوان ناظر اصلی و سید حسین خوشرو به عنوان ناظر علی‌البدل مشخص شدند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *