صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف با حضور مدیران شرکت مادر تخصصی و مدیران شهرستانی روز 11 خردادماه 1392 در استان خراسان جنوبی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي واموربينالملل، مجمع عمومي مؤسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف استان خراسان جنوبی با حضور علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره، داریوش اعرابی، مدیر امور نمایندگان و مجامع، منصور بنیاب، سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، بهیاری؛ مديرعامل صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي استان، اکبری؛ مدير هماهنگي ترويج كشاورزي سازمان جهاد كشاورزي استان، معاون فرماندار، بخشدار بخش مركزي، جمعي از مديران شهرستاني و جمع کثیری از کشاورزان آن شهرستان در روز 11 خردادماه امسال برگزار شد.
در ابتدا مهدي سورگي، مدير جهاد كشاورزي شهرستان خوسف پس از خوشامدگويي به ميهمانان، گزارشي از اقدامات انجام شده را ارائه کرد.
مهدي سورگي گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خوسف با سرمایه اولیه ای در حدود 17 میلیارد و 832 میلیون و 140 هزار ریال و تعداد 312 سهامداران تاسیس شد .
وی اظهار داشت: از آنجا كه شهرستان خوسف به لحاظ تخصص در بخش كشاورزي و دامداري فعال است، امكان توسعه صندوق تا دو برابر سرمايه فعلي وجود دارد تا كار تأمين سرمايه در گردش مورد نياز بخش توسط صندوق شهرستاني به راحتي صورت پذيرد.
در ادامه محمد حسين اكبري، مدير هماهنگي ترويج كشاورزي و نماينده ريیس سازمان در امر تشكيل صندوقهاي شهرستاني گفت: در سال 91 دو اتفاق خوب براي بخش كشاورزي افتاد و یکی تصويب طرح توسعه بخش كشاورزي و دیگری آغاز عملیات اجرایی تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی.
وي افزود: صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي با هدف تسهيل در تخصيص اعتبارات بخش كشاورزي با 51 درصد سهم كشاورزان و 49 درصد سهم دولت به وجود آمده است.
همچنين وي يكي از مهمترين مشكلات كشاورزان را نداشتن وثيقه، ضامن كارمند و درآمد پايين مطرح کرد و راهاندازي صندوق حمايت از توسعه بخش در شهرستانهاي استان كه از آن به عنوان بانك كشاورزان مي توان نام برد را از بهترين راهكارهاي رفع اين مشكلات خواند .
در ادامه علیرضا اشرفی در ابتدا از سهامداران برای حضور و همرایی تشکر کرد و گفت: برای تاسیس این صندوق افراد زیادی زحمت کشیده اند.
وی به فلسفه تشکیل صندوق ها اشاره کرد و افزود: با توجه به عدم داشتن ضمانت های لازم برای اخذ وام و تسهیلات و خرد بودن املاک کشاورزان که مشکل عمده ای بود، با مطالعاتی که در داخل و خارج کشور انجام شد در قالب ماده 12 وازرت جهاد کشاورزی، قانون تاسیس صندوق های غیردولتی تصویب شد که به همین لحاظ صندوق ها از پشتوانه قانونی نیز برخوردارند.
اشرفی در ادامه به ظرفیت های صندوق اشاره کرد و گفت: صندوق ها می توانند محصولات کشاورزی را بیمه کنند، اوراق مشارکت چاپ کنند یا وام از صندوق های بین المللی بگیرند.
در پايان پس از تعيين هيئت رئيسه جلسه؛ كار رأيگيري به هيئت مديره و بازرس انجام و سيد سعيد حسيني، مهدي قاسمي، جواد محمودي و حميدرضا كميلي به عنوان اعضاء اصلي هيئت مديره و سيد محمد خوشرو به عنوان عضو عليالبدل و علي رومنجاني به عنوان ناظر اصلي و سيد حسين خوشرو به عنوان ناظر عليالبدل مشخص شدند.