صندوقهای شهرستانی از ظرفیتهای مطلوبی برای حل مشکلات و توسعه بخش کشاورزی برخوردارند

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی در جلسه با هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان ورامین اظهار داشت: صندوق ورامین از ظرفیتهای مطلوبی برای ارائه خدمت در راستای توسعه بخش کشاورزی برخوردار می باشد که لازم است با مطالعه و شناسایی لازم مورد بهره داری قرار گیرد .

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل در نخستین جلسه که باحضور عوض علیزاده مقدم، قائم مقام و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی محمدحسین تاجیک، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین و روسای ادارات تابعه و اعضاء هیات مدیره و بازرس و مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان ورامین روز اول اردیبهشت ماه امسال در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ورامین تشکیل شد؛ گفت: بهترین تفکرات برای حل مسائل در شهرستان هاست و باید راه حل ها در صندوقهای شهرستان مطرح و دنبال گردد .

وی افزود: صندوق نهادی نوپاست و لازم است  توسط خود اعضا و کارکنان فرصت یابی شود. یکی از راه حلها می تواند تنوع فعالیت ها باشد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی اظهار داشت: صندوقها بدلیل اینکه با مشارکت دولت و بخش غیر دولتی  در راستای توسعه بخش کشاورزی شکل گرفته اند ، ارتباط تنگاتنگی بین مردم و دولت ایجاد شده است و  ازظرفیت های خوبی برای حل مسایل و مشکلات بخش کشاورزی برخوردار می باشند .

در ادامه محمدحسین تاجیک، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین و رئیس هیات مدیره صندوق نسبت به تشریح سیمای عمومی کشاورزی و تعداد بهره برداران در زیربخش های کشاورزی به همراه تولیدات شهرستان ورامین گزارشی ارائه کرد و  گفت : تاثیرگذاری فعالیت صندوق ورامین در تامین به موقع نقدینگی اعضاء و توزیع نهاده های کشاورزی در قالب تسهیلات و مدل ارائه خدمات مورد تقدیر و تاکید است.

همچنین مهریار جابری اقدم؛ مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان گزارشی از وضعیت سهامداران در زیربخش های کشاورزی و افزایش سرمایه از مبلغ ۲۱ میلیارد ریال به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال طی ۵ مرحله ارائه کرد و گفت:  عملکرد صندوق در سال های مالی ۹۲، ۹۳ و ۹۴ و روند رو به رشدی  را بخود اختصاص داده است .

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان ورامین  در ادامه به تشریح مدل ابتکاری ارائه خدمات در آن صندوق پرداخت و اعلام کرد : در این مدل پرداخت تسهیلات در تامین و توزیع نهاده های کشاورزی با اخذ کد عاملیت توزیع نهاده های کشاورزی از شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران و وصل بخشی از زنجیره های تولید در این مدل شکل گرفته است. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *