صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان سقز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، جلسه مقدماتی تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سقز با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل و علیرضا اشرفی، عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، عبدالمحمد زاهدی، استاندار استان کردستان،محمد پیشداد، مدیر جهادکشاورزی شهرستان سقز و خالد جعفری، رئیس هیئت مدیره صندوق استان و غلامرضا پاک سرشت، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کردستان، علی اکبر ورمقانی، فرماندار شهرستان سقز به منظور بررسی سازوکارهای تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سقز تشکیل شد.

حمایت استاندار از تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی سقز

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی با عبدالمحمد زاهدی، استاندار استان کردستان هم دیدار و گفت و گو کرد.

زاهدی، استاندار استان کردستان هم ضمن تأیید جایگاه بالای صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در بخش عظیم کشاورزی کشور و مقبولیت فعالیتهای انجام گرفته صندوق ها در حمایت از تولید و تولیدکنندگان بخش در میان بهره برداران بخش خصوصی و متولیان دولتی آن، قول مساعد به حمایت از صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و انجام تعهدات استانداری در چارچوب تفاهم نامه سه جانبه مذکور در آینده نزدیک داد.

پس از ارائه نقطه نظرات حاضران درباره تشکیل صندوق شهرستانی سقز و فواید صندوق مذکور به حال بهره برداران بخش در آن شهرستان، سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: تشکیلصندوق توسعه بخش کشاورزی در شهرستان سقز با توجه به تمرکز قابل توجهی از جمعیت تولیدکننده بخش کشاورزی و از طرفی اختصاص سطح بالایی از تولیدات استان در این شهرستان باید وجود این صندوق از اولویت های مهم و در اسرع وقت  این شهرستان باشد.

وی ضمن تأکید بر ضرورت جذب فعالان و تولیدکنندگان توانمند شهرستان سقز در صندوق آن شهرستان برای ارائه خدمات و تسهیلات به آنان اظهار داشت: براساس تفاهم نامه منعقده مابین فرمانداری شهرستان سقز، شرکت مادر تخصصی و سازمان جهادکشاورزی استان کردستان به ارزش ۹۸/۴۸ میلیارد ریال در ۲۷ خردادماه امسال، در تفاهم نامه مذکور پیش بینی ۲۴ میلیارد ریال تأمین سهم بخش دولتی در صندوق شهرستان سقز شده است.

رضوی برای تشکیل این صندوق همکاری فرمانداری شهرستان در زمینه تأمین اعتبار و سرعت عمل توأم با دقت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان در هماهنگی با ارگان متبوعشان برای تأسیس و راه اندازی صندوق شهرستان سقز تا پایان سال جاری را خواستار شد.

وی در ادامه فعالیت صندوق های شهرستانی را از شرایط و وضعیت تولید هر شهرستان متأثر دانست و گفت: نوع نگرش بهره برداران هر منطقه به موضوع فعالیت های صندوق ها مهم است.

رضوی اردکانی:

نقش صندوق استان کردستان در ارائه تسهیلات و خدمات به فعالان بخش بسیار ارزنده بوده است

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی با تشریح جایگاه و اهمیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در ارتقاء سطح کیفی و کمی تولیدات بخش در کشور و نیز بهبود شرایط تولید و نیز وضعیت بهره برداران گفت: نقش صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کردستان در ارائه تسهیلات و خدمات به فعالان بخش در سطح استان بسیار ارزنده بوده و تجمیع سرمایه های سرگردان تولیدکنندگان در صندوق استان و تزریق اعتبار به چرخه تولید بهره برداران بخش در کوتاهترین زمان ممکن جهت تأمین نهاده های اولیه مورد نیاز آنان طی نظارتی صحیح از شاخصترین فعالیتهای صندوق است.

 رضوی اردکانی از راه های تأمین سهم دولت در صندوق استان به بهره مندی از اعتبارات ماده ۱۲ قانون تشکیل وزارت جهادکشاورزی، اعتبارات ملی پیش بینی شده در بودجه سالانه کشور و اعتبارات استانی اشاره کرد و ضمن یادآوری تفاهم نامه سه جانبه مابین استانداری استان، شرکت مادر تخصصی و سازمان جهادکشاورزی استان به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال، خواهان عمل به تفاهم نامه استانداری در این خصوص و تزریق اعتبارات استانی به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان برای تقویت این صندوق و ارائه خدمات و تسهیلات بیشتر به بخش کشاورزی استان شد.

صندوق استان کردستان از لحاظ اعتباری و کمی در بین ۱۰ صندوق برتر کشور است

رضوی اردکانی همچنین با حضور در مجمع عمومی عادی سالانه صندوق استان کردستان هدف گذاری اصلی شرکت مادر تخصصی در تأسیس صندوقهای غیردولتی بخش کشاورزی را ایجاد شراکت سرمایه گذاری مابین دو بخش دولتی و خصوصی بیان کرد و افزود: این شراکت به نفع بخش خصوصی و تقویت توان تولید تولیدکنندگان و فعالان بخش است.

وی تشکیل صندوق های متعدد تخصصی، استانی، شهرستانی و زنان در طی مدت فعالیت ۱۰ ساله گذشته را بیانگر همفکری و همگرایی و استفاده از تجارب متقابل این صندوق ها در پیشبرد اهداف حمایتی از تولیدکنندگان بخش بیان کرد.

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی به مقدمات تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سقز اشاره کرد و افزود: تشکیل این صندوق اولین قدم در تشکیل صندوق های شهرستانی در استان کردستان محسوب می شود و می‌تواند نمونه منحصر بفردی از صندوق های شهرستانی باشد که به نتایج مثبتی در قبال صندوق استان کردستان ختم شود.

وی جایگاه صندوق استان کردستان را از لحاظ کیفی در میان صندوق های کشور بسیار بالا و از لحاظ اعتباری و کمی در حد ۱۰ صندوق برتر کشور بیان داشت و تصریح کرد: البته سرمایه اصلی صندوق استان وجود سهامداران خوب، فعال و خوش فکر است که در پیشبرد امور کمی و کیفی این صندوق به صورت مداوم تلاش می کنند.

رضوی هدایت صندوق استان کردستان در نیل به اهداف و اقدامات پیش بینی شده اش را مدیون مدیریت مدبرانه خالد جعفری، نماینده دولت و رئیس هیئت مدیره و نیز سایر اعضاء هیئت مدیره و همچنین عملکرد مدیرعامل و پرسنل صندوق استان کردستان که بسیار رضایت بخش بوده، بیان کرد.

فرماندار شهرستان سقز :

از تمام ظرفیت‌های دولتی و خصوصی برای راه اندازی صندوق سقز استفاده خواهیم کرد

همچنین رضوی اردکانی در نشست با فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی این شهرستان اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان سقز توسط بهره برداران و با هدف حمایت از تولیدات کشاورزی راه اندازی می‌شود.

وی گفت: دولت به بهره برداران کشاورزی مزایایی به میزان سهمیه در تولید، که شامل اختصاص مبلغی به صندوق است، پرداخت خواهد کرد.

علی اکبر ورمقانی، فرماندار شهرستان سقز هم در این جلسه با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت‌های خوبی از لحاظ بخش کشاورزی برای راه اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی دارد، تاکید کرد: از تمام ظرفیت‌های دولتی و بخش خصوصی در راستای راه اندازی و ساماندهی این صندوق استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: شهرستان سقز دومین شهرستان بزرگ استان کردستان است و باید از هر طریق ممکن در جهت پویا کردن بخش کشاورزی شهرستان که درآمد عمده مردم به آن وابسته است تلاش کرد.

محمد پیشداد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز هم در این جلسه گفت: سلسله نشست‌هایی با بهره برداران بخش‌های مختلف کشاورزی، دامپروری و شیلات برگزار شده است و آنها جهت تشکیل صندوق و ثبت نام در آن اعلام آمادگی کرده‌اند. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *