دستاورد شرکت مادر در ۱۰ سال گذشته
تشکیل ۸۱ صندوق غیر دولتی با سرمایه ای معادل ۵۰۷ میلیارد تومان
در ۱۰ سال گذشته از محل فروش اموال وزارت جهاد کشاورزی و حمایت کشاورزان تاکنون ۸۱ صندوق غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور تشکیل شده است.
به گزارش روابطعمومی و اموربینالملل شرکت مادر تخصصی، سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی کشور در گردهمایی سراسری نمایندگان شرکت مادرتخصصی در صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی ۳۳ استان کشور در ۵ شهریورماه در استان اردبیل گفت: صندوق های غیر دولتی در شروع به کار خود با سرمایه اولیه معادل ۲۲ میلیارد تومان تشکیل شدند که در حال حاضر بعد از گذشت ده سال به سرمایه ای معادل 507 میلیارد تومان رسیده اند.
وی تصریح کرد: ما هم اکنون دهه اول تشکیل این صندوق ها را پشت سر گذاشته ایم و وارد دهه دوم خود شده ایم، لذا باید از تلاش کسانی که در تشکیل صندوق ها تلاش فراوان کردند، قدردانی و سپاسگذاری کنیم.
رضوی گفت: هدف از تشکیل این گردهمایی شناسائی نقاط ضعف و قوت صندوق ها پس از یک دهه تلاش مستمر است بنابراین بهتر است که هر کدام از نمایندگان در بیانات خود به این نکات توجه کنند و مطالب و راهکارهای خود را بیان نمایند تا ما بتوانیم بهتر در روند تشکیل صندوق ها گام برداریم.
در ادامه مهندس علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: در حال حاضر ۸۱ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور وجود دارد که از این میزان، ۳۲ صندوق مربوط به استانها، 10 صندوق مربوط به زنان روستایی و عشایری، ۳۳ صندوق مربوط به شهرستان ها و ۶ صندوق در بخش تخصصی فعال است.
وی افزود: هم اکنون سرمایه موجود در ۸۱ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی موجود در کشور ۵۰۷.۵ میلیارد تومان است و تعداد پنج هزار و ۸۸۱ تشکل و هزار و ۴۶۴ واحد صنعتی کشاورزی، سهامدار این صندوق ها و 16 هزار و ۲۰۹ روستایی، عضو این صندوق ها محسوب می شوند.
در ادامه نمایندگان شرکت مادر تخصصی هریک به اختصار به بیان مسائل و مشکلات خود در صندوق ها پرداختند.
در پایان جلسه در جمع بندی سید عبدالکریم رضوی اردکانی گفت: مهم ترین محور سخنان وزیر در ابتدا وردشان به وزارتخانه، بحث سرمایهگذاری بود که این سخن برای ما کار و مسئولیتی خطیر به همراه دارد که باید در جهت خدمت به مردم از آن استفاده کنیم.
وی افزود: از طرفی این رویکرد برای ما مسئولیتآور و از طرفی فرصت است تا در جهت تقویت و توسعه فعالیت کاری که هم اکنون در حال انجام آن هستم، بکوشیم.
رضوی گفت: ما باید برای شرایط جدید برنامه مناسبی داشته باشیم تا از پتانسیل جدید در وزارت خانه بتوانیم کمک بگیریم. یعنی این دوران می تواند فرصت های بیشتر به ما دهد البته اگر برنامه داشته باشیم. کار ما سخت و فرصت ما بیشتر است. چون با روحیاتی که از مهندس حجتی سراغ داریم سطحی از ما نمی گذرد. بنابراین با برنامه و اطلاعات کامل باید در وزارتخانه حضور پیدا کنیم و گزارش ها را کامل و عمیق ارائه دهیم چرا که مهندس حجتی در پای برنامه های عمیق می ماند.
رضوی اردکانی تصریح کرد: با شروع به کار دولت جدید و جابجای مسئولین استانی مسئولیت ما این است که در صورت تعویض استاندار و مقامات در هر استان ، عملیات معرفی صندوقهای غیر دولتی را دوباره شروع کنیم و نباید از انجام این کار خسته شویم تا بتوانیم کار خود را پیش ببریم. نباید از هیچ استانداری غافل بمانیم.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی کشور گفت: در چند روز گذشته در خدمت استانداران مختلف استان های کشور مانند همدان، اراک و اردبیل و… بودیم تا بتوانیم فعالیت صندوق را گسترده تر کنیم. شما هم باید با ورود استاندار جدید برنامه های صندوق را برای وی تشریح کنید و از آنها برای ارتقا جایگاه صندوق در استان ها کمک بگیرید.
وی افزود: مطالبی که در این گردهمایی از سوی نمایندگان شرکت مادر در صندوقهای غیر دولتی مطرح کردید، مطالب خوبی بود و ما تمام مطالب را پیگیری می کنیم، سپس به کمیته های مربوطه واگذار می کنیم؛ بنابراین برای برنامهریزی بهتر و پیشرفت صندوق ها بهتر است که فاصله زمانی جلسات کمتر شده تا مسائل کمتر شده و پیگیری آنها راحت تر شود.