جلسه رئیس هیئت مدیره شرکت مادرتخصصی و موسسه آموزش و ترویج کشاورزی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی؛ ابتدا زهرا نوری، مسئول پیگیری و هماهنگی فعالیت های صندوق های زنان روستایی و عشایری شرکت مادرتخصصی، گزارشی در خصوص وضعیت فعلی صندوق های حمایت از فعالیت های کشاورزی زنان روستایی از جمله دسترسی زنان به تسهیلات، میزان سرمایه ثبت شده صندوق ها، نوع فعالیت اعضای صندوق ها و مشکلات پیش روی آن ها ارائه کرد.
وی همچنین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پیشنهادی در راستای ارتقای صندوق ها را نیز برشمرد.
در ادامه زینب شکراللهی، معاون منابع انسانی و امور پشتیبانی شرکت مادرتخصصی گزارشی در رابطه با آموزش و توانمندسازی اعضای صندوق ها شامل فرآیند نیازسنجی آموزشی، انواع برنامه های آموزشی و دوره های آموزشی برگزار شده ارائه داد.
سپس علی درجانی، عضو هیئت مدیره شرکت مادرتخصصی، ضمن بیان چالش های صندوق های زنان از جمله منابع اعتباری محدود و کمبود نیروی انسانی، پیشنهادات خود در رابطه با صندوق ها را بیان کرد.
عوض علیزاده مقدم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی، با بیان اینکه یکی از ابزارهای توسعه پایدار آموزش است و حوزه زنان در شرکت مادرتخصصی بسیاز مورد توجه است گفت زنان روستایی عامل تثبیت روستا هستند و پیشنهاد کرد به صورت دوره ای و متناوب با حضور صندوق ها جلسه تشکیل شود تا برنامه های آن ها بیشتر تحت نظر قرار گیرد. او همچنین آموزش و توانمندسازی اعضای صندوق ها را وظیفه شرکت مادرتخصصی دانست و گفت باید به دنبال مدل های توسعه صندوق ها باشیم و برای اجرای این مدل ها برنامه زمانی داشته باشیم.
محمدمهدی قاسمی، رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به اینکه صندوق ها با نیازهای زنان روستایی هم جهت نیستند گفت: افزایش سرمایه سهم دولت در صندوق های زنان انجام نمی شود. وی همچنین پیشنهاد کرد صندوق های زنان در سطح استان تشکیل شود و برای هرگونه فعالیت توانمندسازی اعضای صندوق ها اعلام آمادگی کرد.
حمید بطائی، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی، حسین شاهباز، سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل و سیدعلی میران جدی، مدیر توسعه عملیات و بهبود بهره وری شرکت مادرتخصصی و مریم طهماسبی، مدیر کل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستائی و عشایری موسسه آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این جلسه حضور داشتند.