توجه به صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی مردمی، الزامی است

استاندار استان فارس در هفتمین جلسه شورای کشاورزی استان فارس گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی برای مردم و توسعه بخش کشاورزی است؛ بنابراین توجه بیش‌ازپیش سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به این صندوق‌ها الزامی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مادر تخصصی؛ هفتمین جلسه شورای کشاورزی استان فارس به ریاست اسماعیل تبادار، استاندار و دبیری محمدمهدی قاسمی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی روز شنبه ۵ اسفندماه در محل استانداری فارس برگزار شد.

اسماعیل تبادار، استاندار استان فارس گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با سهام‌داری ۴۹ درصدی دولت و ۵۱ درصدی مردم تشکیل شد و صندوق شهرستانی با تشکیل هیئت مؤسس شامل مدیر شهرستان به‌عنوان نماینده دولت و سه نفر از کشاورزان آغاز به کارکرد.

وی گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی برای مردم و توسعه بخش کشاورزی است؛ بنابراین توجه بیش‌ازپیش سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به این صندوق‌ها الزامی است.

تبادار اظهار داشت: هم‌اکنون با تلاشی که انجام‌شده تا یک منبع مالی که ضرورت امروز جامعه در همه ابعاد مختلف توسعه ازجمله کشاورزی و … است، شکل بگیرد باید به فکر قوت آن بود، البته سیاست و کارکرد این صندوق‌ها برای ما مهم است و تلاش همکاران ما در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بر این باشد که نظام برنامه‌ریزی و سیاست دولت را دستور کار قرار بدهند.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی: 

سهم ۳۵درصدی فارس از سهام کل صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی

سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی هم در این جلسه بیان داشت: ما در حال حاضر ۱۱۰ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور داریم که توسط کشاورزان اداره می‌شوند. از این تعداد ۳۲ صندوق استانی، ۸ صندوق تخصصی و ملی، ۱۳ صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی، ۸ صندوق منابع طبیعی و ۴۹ صندوق شهرستانی را شامل می‌شود.

رضوی اردکانی خاطرنشان کرد: از ۱۳صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی در سطح کشور که با سرمایه هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فعالیت می‌کنند، استان فارس با دارا بودن سهصندوق و سهم ۳۵درصدی از سهام کل صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی در این زمینه درخشش خاصی داشته است.

 

وی در ارتباط با سایر صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان فارس اظهار داشت: یک صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی در استان فارس فعالیت دارد؛ و از صندوق‌های شهرستانی نیز در این استان یک صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی نی‌ریز شروع به کارکرده و ۱۹صندوق شهرستانی دیگر در مرحله اول در حال راه اندازی و تشکیل می‌باشند.

محمدمهدی قاسمی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس هم گفت: تعاونی کردن تولید از دیرباز در دستور کار بوده اما هنوز به هدف مطلوبی که از دیرباز مدنظر بوده دست نیافتیم، به‌طور ویژه استان فارس که یک استانی کشاورزی است تعاونی کردن تولید بخش کشاورزی از ضروریات محسوب می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس خاطرنشان کرد: این بحث با توانمندسازی تعاونی‌ها، ارکان تعاونی‌ها و مردم امکان‌پذیر است.

این مقام مسئول افزود: برای راه‌اندازی زنجیره‌های تولیدی که در عرصه کشاورزی به دنبال آن هستیم بایستی از ظرفیت مردم استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید یعنی خدمات پیشین، حین تولید و پسین تولید تا بازار رسانی و بازاریابی گفت: این امر از طریق تعاونی‌ها صورت خواهد گرفت که در دستور کار قرارگرفته و جلسات متعددی هم برگزارشده که نتیجه این جلسات در شورای کشاورزی مطرح خواهد شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *