تامین و تجهیز منابع مالی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان به میزان ۹۰ میلیارد تومان از محل بند “ب” ماده ۳۱ احکام دائمی توسعه کشور، کمک های فنی اعتباری و مولد سازی اموال مازاد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی:

نرگس مرادخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان گفت: ضمن اشاره به ظرفیت های استان در امر تولید محصولات کشاورزی، اضافه کرد: محدویت های در منابع وجود دارد، اما اهتمام ویژه برای تامین نیاز بخش کشاورزی استان در تخصیص های منابع دولتی به صورت حداکثری در استان صورت پذیرفته است به نحویکه از محل بند “ب” ماده ۳۱ احکام دائمی توسعه کشور، ۹۰ میلیارد تومان، اعتبار مصوب یافته و تحقق قانون مولد سازی اموال و دارایی های مازاد برای افزایش سرمایه صندوق های بخش کشاورزی در دستور کار مدیریت استان است. وی تامین مالی بخش کشاورزی را در گرو بهره مندی از شیوه های نوین تامین مالی دانست.

علیزاده مقدم، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، از یک سو با بیان نیاز روزافزون بخش کشاورزی به سرمایه گذاری، سهم سرمایه گذاری در کشور را ۳/۵٪، دانست و از سوی دیگر، نیاز بخش کشاورزی را در تامین شرایط منابع مالی خود اتکا دانست. علیزاده مقدم، در شرایط کنونی و با اتکا به منابع پایه، لازمه کشاورزی کشور را کشاورزی اقتصادی بازار محور در جهت ارتقا رشد سرمایه، ارتقا بهره وری و افزایش راندمان تولید در واحد سطح با ورود به حوزه تامین و توزیع نهاده های کشاورزی، بازار محصولات کشاورزی و ورود به طرح های سرمایه گذاری، بیان نمود. رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی، با اشاره به حجم سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به میزان ۵ هزار میلیارد تومان، میزان اثربخشی در بخش را مطلوب ارزیابی نمود. وی سرمایه اجتماعی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی را که ماحصل اعتماد، اطمینان، باور و اراده جامعه سهامداریست را ارزشمند و حائز توجه قلمداد کرد. وی با تاکید بر ماهیت صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و ادبیات متفاوت آنها از نظام بانکی کشور، اضافه کرد مفاهیمی همچون تسهیلات معوق شده و مشکوک الوصول در نظام پرداختی صندوق ها یافت نمی شود. علیزاده مقدم، با تاکید بر کشاورزی اقتصاد محور و تغییر رویکرد فعالیت های صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی از مالی و اعتباری به توسعه ای، اقتصادی و مشارکتی، لزوم بهره مندی از شیوه های نوین تامین مالی برای رشد صندوق ها را، ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست. پایان وی از مسئولین استان زنجان درخواست تامین و تصویب، تخصیص و پرداخت حداکثری منابع مالی برای افزایش سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان نمود.

احمد خداوردی، ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان، با بیان تکلیف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در اعطای کمک های فنی اعتباری، از تخصیص های حداکثری برای تامین سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان و تحقق کامل آنها، خبر داد. وی بهره مندی از اسناد مرابحه را در افزایش سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان، ضروری دانست.

اکبر کرامتی، ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با اشاره به عملکرد عالی و اثربخش صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان در بزنگاه های حساس و حیاتی استان زنجان در تامین نقدینگی بخش کشاورزی به جهت خرید های تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی، این صندوق ها را بازوهای جهاد کشاورزی استان زنجان دانست.

در پایان علیزاده مقدم، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی، با اعطای لوح تقدیری از زحمات، تلاش ها و حمایت های احمد خداوردی و اکبر کرامتی، تشکر و قدردانی نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *