برگزاری نشست سه جانبه شرکت مادرتخصصی، سازمان تحقیقات کشاورزی و صندوق پژوهش و فناوری

نشست مشترک معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و هیأت مدیره صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی در روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۶ تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ نشست مشترک اسکندر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و سید عبدالکریم رضوی اردکانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و هیأت مدیره صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی در روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۶ تشکیل شد.

در ابتدای جلسه مجید ولدان؛ رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی با تبیین هدف برگزاری جلسه مبنی بر تعامل هر چه بیشتر بین صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: امروز دو خبر خوب داریم : نخستین خبر امضای تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور درخصوص توسعه ی تولید محصولات دانش بنیان بخش کشاورزی و منابع طبیعی و خبر دیگرهماهنگی فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ، با استاندار قزوین مبنی بر حمایت مالی استاندار از شرکت‌های دانش بنیان استان قزوین از طریق صندوق ملی «صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی» می باشد .

سید عبدالکریم رضوی اردکانی؛ رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: تمامی درخواست‌های صندوق منوط به تهیه سازوکار عملیاتی شدن آنها، مورد پذیرش و مقبولیت قرار می گیرد .

وی با تاکید بر افزایش سرمایه صندوق از طریق  شیوه های  ممکن اظهار داشت :  نحوه سرمایه‌گذاری صندوق شهرستان‌ها در صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی از موضوعاتی است که لازمه تامل و بررسی می باشد  .

تقاضا کرد که در جلسات اتاق فکر شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی حضور یابند.

وی با اشاره لزوم تعامل بین صندوق استان‌ها با مراکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان‌ها ، افزود : به منظور تعامل بیشتر صندوق پژوهش و فناوری از نماینده این صندوق برای حضور در جلسات اتاق فکر دعوت نمود .

عوض علیزاده مقدم؛ قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به فلسفه وجودی و اهداف صندوق با رویکرد توسعه‌ای، اظهار کرد: مباحث مالی و اعتباری در ذیل این اهداف تجلی پیدا می‌کند.

وی ضمن تشریح نقش اجتماعی صندوق متذکر شد: صندوق ها باید از انجام فعالیت های تجاری اجتناب کنند.

علیزاده مقدم ادامه داد: شرکت مادر تخصصی این آمادگی را دارد تجربیات و دانش فنی ایجاد شده در سازمان تحقیقات را از مسیر صندوق پژوهش به سایر صندوق ها انتقال دهد.

در ادامه اسکندر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص بهره مندی  صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی  از ظرفیتهای ممکن در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی قول مساعد داد و  خاطر نشان کرد: درباره جذب کمک های بلاعوض سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و همچنین جذب منابع خارجی در بخش پژوهش، صندوق باید راهکارها و برنامه های خود را به سازمان ارائه کند.

سپس داریوش شهریاری، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی، اهداف واقدامات انجام شده، برنامه‌ها و پیشنهادات صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی را به صورت مبسوطی ارائه کرد.

در ادامه  ابوالقاسم شمس اسفندآبادی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ضمن تشکر از برنامه‌های ارایه شده توسط صندوق، نحوه محقق شدن برنامه‌ها و لزوم داشتن یک برنامه جامع و کامل را به تهیه اسناد بالادستی و همچنین تدوین آئین نامه ها و دستورالعمل ها و شیوه نامه های مناسب برای ارائه خدمات بهتر به سهامداران در قالب مدل های ارائه خدمت مطلوب منوط کرد.

همچنین علیرضا اشرفی، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ضمن تشکر از اعضای هیات مدیره صندوق بابت برگزاری جلسات متعدد و اصلاح اساسنامه، بر ثبت قانونی هر چه زودتر صندوق تاکید کرد.

وی کم بودن سرمایه اولیه صندوق را مناسب ندانسته و تذکر داد: بایستی طرح تاسیس و افزایش سرمایه صندوق بازنگری شود و آئین‌نامه‌ها باید براساس اهداف صندوق بازنویسی گردد .

اشرفی تشکیل کارگروهی برای رشد و تقویت صندوق را خواستار شد و گفت: بهتر است این کارگروه هر ماه و یا دوماه یکبار برگزار شود.

سپس نادر قلی ابراهیمی مشاور معاون وزیر اظهار داشت: در مراحل ایجاد و تثبیت صندوق بایستی بسته‌های خدمت رسانی صندوق انجام شود همچنین لزوم بررسی نحوه واگذاری ایستگاه‌های سازمان و تعامل صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی با صندوق های استانی را متذکر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *