برگزاری جلسه هم اندیشی و بررسی طرح امکان سنجی تولید دم نوشهای گیاهی توسط صندوق زنان مرودشت

جلسه هم اندیشی و بررسی طرح امکان سنجی تولید دم نوشهای گیاهی توسط صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی روز دوشنبه ۱۴ فروردین ماه ۹۶در مرودشت برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جلسه هم اندیشی و بررسی طرح امکان سنجی تولید دم نوشهای گیاهی توسط صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت با حضور سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، محمد تقی شریعتی، مشاور مدیرعامل و مدیر پروژه صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری و شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، محمد مهدی قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، پیمان یوسفی آذر، مجری مشاور طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا مقصودی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان فارس و عزیز رحیمی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت به همراه مدیر ترویج و مسول امور زنان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس واعضای هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت تدر سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت روز دوشنبه ۱۴ فروردین ماه ۹۶در مرودشت برگزار شد.

 

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی:

کشت گیاهان دارویی می تواند یکی از رویکردهای اساسیدر تحقق اقتصاد مقاومتی در روستاها باشد

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: صندوق های غیردولتی نهادهای توسعه ای و حمایتی هستند که لازم است در اجرای طرح‌های اثربخش و پیشبرد اهداف اجتماعی و اقتصادی مورد بهره برداری قرار گیرند.

وی افزود: هدف دولت روی آوردن به محصولاتی است که نیازمند آب فراوانی نباشند و سالم و ارگانیک تولید شود که این کار بیشتر در روستا ها توسط زنان روستایی نیز قابل اجراست.  

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: زنان رکن اصلی در صندوق های زنان روستایی هستند که می توانند در تغییر زمینه کشاورزی (تغیرالگوی کشت) نقش شایانی داشته باشند.

 

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی مرودشت:

طرح بسته بندی ۵۰تنی دم نوش گیاهی، لازمه بررسی بیشتر است

مرضیه مکرمی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت درباره فعالیت صندوق در طرح گیاهان دارویی سخن گفت و افزود: طرح بسته بندی ۵۰تنی دم نوش گیاهی و  300 تنی گیاهان دارویی تازه برای ادامه نیازمند بررسی بیشتر و شفاف سازی جنبه های فنی و اجرایی است.

وی افزود: این صندوق از سوی مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی ارائه شده که پس از بررسی ها، صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت به عنوان صندوق الگو انتخاب شده است که با تسهیلات و رفع ابهامات طرح در سال ۹۶ میتواند این طرح را عملیاتی کند.همچنینبایدکمیته فنی و اجرایی نیز برای اجرای این طرح با حضور رئیس و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل شود تا تمام زوایای فنی و اجرایی طرح مورد بررسی لازم قرارگیرد.

مکرمی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح ترویج کشت گیاهان دارویی و تغییر الگوی کشت در کشاورزی و رسیدن به توسعه پایدار است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس:

اجرای طرح تولید دم نوشهای گیاهی توسط صندوق زنان مرودشت امکان پذیر است

محمد مهدی قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس هم در این جلسه گفت: چالش آب در استان فارس بحث تولید و توسعه گیاهان دارویی را جدی تر کرده است.

وی افزود: فعالیت های خوب صندوق های خرد زنان روستایی که سهام دار صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت هستند، موجب شده تا این صندوق یکی از موفق ترین صندوق ها در کشور باشد و قطعا این طرح در توان این صندوق خواهد بود.

 

مجری مشاور طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی:

اجرای طرح تولید دم نوشهای گیاهی با بسته بندی استاندارد می تواند در کشور الگو شود

پیمان یوسفی آذر، مجریمشاور طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: با عنایت به ظرفیت بسیار خوب استان فارس و فعالیت های در خور توجه صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت امروز کار بسیار مهم و اساسی برای حمایت از جمعیت ۲۰۰۰نفری زنان روستایی شهرستان مرودشت و پس ازآن استان فارس، اجرای این طرح در شهرستان مرودشت است.

وی تصریح کرد: برای اجرای این طرح نیازمند هستیم تا تسهیلاتی به این طرح پرداخت گرددتا این کار به عنوان نخستین کار علمی یعنی بسته بندی استاندارد دم نوش های گیاهی در کشور به عنوان الگو اجرا شود.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح پرداختن به توسعه پایدار در روستاها  به عنوان هسته های اصلی توسعه است.

یوسفی آذر تصریح کرد: اهداف دیگر اجرای این طرح، حمایت از مشاغل زنان روستایی، ایجاد شغل پایدار در شبکه‌های روستایی و بازار مناسب و در نهایت تولید استاندارد و به روز محصول با بسته بندی استاندارد و مناسب است.

مجری مشاور طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: امیدوارم در ۶ ماه آینده فعالیتهای این شبکه در بازارهای جهانی قابل عرضه باشد؛ چرا که خاکشیر و گلرنگ جزو گیاهان دارویی است که می تواند بسیار بازارپسند باشد.

در ادامه بحث، نقطه نظرات حاضران بررسی شد و مصوب گردید کارگروهی در استان با اعضای حاضر در جلسه تشکیل و نحوه اجرای طرح توسط صندوق و سهامداران مشخص شود تا برای اجرای نهایی طرح پیگیری های لازم صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *