گردهمایی ناظرین و هماهنگ کنندگان صندوق های شهرستانی، منابع طبیعی و زنان روستایی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جلسه گردهمایی ناظرین و هماهنگ کنندگان صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستانی، منابع طبیعی و زنان روستایی و همچنین نمایندگان کارگروه های صندوق های شهرستانی با موضوع تببین رویکردها و برنامه های شرکت مادر تخصصی و ارائه نقطه نظرات، روز سه شنبه ۲۱/۹/۱۴۰۱ با حضور حسین مهدی دوست، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی در محل سالن جلسات شرکت مادر برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، داریوش اعرابی مدیر امور مجامع و نمایندگان ضمن خوش آمدگویی به حاضران در جلسه، گزارشی از سوابق انتصاب ناظرین هماهنگ کننده و تشکیل کارگروه های شهرستانی رشد و توسعه در استان ها و همچنین کارگروه ملی رشد و توسعه صندوق های شهرستانی ارائه و هدف از برگزاری جلسه را تبیین رویکردها و برنامه های شرکت مادر تخصصی و شنیدن نقطه نظرات مدعوین بیان کرد.
در ادامه جلسه حسین مهدی دوست، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی به سابقه تشکیل صندوق ها و رویکردهای و برنامه های شرکت برای جذب سرمایه، ارائه تسهیلات با ضریب بالا و کارمزد کم و اثر گذاری این تسهیلات بر بخش کشاورزی و هم چنین به جلسه مشترک با مقام عالی وزارت و قرار گاه تامین مالی و تحرک بخشی به بخش کشاورزی از طریق شرکت مادر تخصصی اشاره کرد. رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی، وظایف ناظرین را گسترده خواند و آنان را رابطین دولت و صندوق ها و بازوهای اجرایی شرکت مادر قلمداد کرد. ایشان رهنمود ها و راهنمایی های ناظرین را کمک به پیشبرد اهداف دولت در صندوق ها دانست.
او در ادامه به رویکردهای جدید شرکت مادر تخصصی به شرح ذیل پرداخت:
۱-ساماندهی تخصیص منابع بصورت بهینه در صندوق ها (تغییر رویکرد از تسهیلات محور به فعالیت های اثربخش و توسعه ای).
۲-اصلاح مدل تخصیص منابع دولتی.
۳-هم افزایی در استفاده از ظرفیت های درون و برون بخشی.
۴-ساماندهی و تقویت زنجیره های تولید و توسعه کشاورزی قرار دادی.
۵-ایجاد ظرفیت در سرمایه گذاری خطر پذیر در شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی.
۶-حمایت از تامین نهاده های بخش کشاورزی.
۷-حمایت از طرح ها و فعالیت های دانش بنیان.
۸-مشارکت صندوق ها در تکمیل طرح های نیمه تمام بخش کشاورزی در استان ها.
۹-ایجاد ظرفیت جدید در اساسنامه شرکت مادر تخصصی و صندوق های غیر دولتی.
۱۰-توانمند سازی ارکان صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی.
۱۱-تقویت توان مالی صندوق های بخش کشاورزی جهت تامین اهداف کلان وزارت جهاد کشاورزی.
۱۲-ایجاد نهادهای مکمل به منظور توسعه فعالیت های بازرگانی، فنی ، مهندسی و مشاوره ای.
در ادامه جلسه مدیران حاضر در جلسه، نقطه نظرات خود را در رابطه با افزایش سرمایه صندوق ها و دیگر مشکلات ناظرین بیان کردند.