پرداخت ۱۲۴ میلیارد تسهیلات توسط صندوق دزفول
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول در روز ملی مقاومت وپایداری مردم دزفول گفت: صندوق شهرستان دزفول تاکنون به ۵۰۶ طرح بخش کشاورزی به میزان ۱۲۴ میلیارد و ۲۰۸ میلیون و ۱۹۶ هزار ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، سید رحمن پژوهیده تصریح کرد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول در۲۰ تیرماه سال ۱۳۹۰ مجمع عمومی هیئت موسس خود را با حضور سهامداران و برخی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی تشکیل داد. این صندوق بلافاصله پس از برگزاری مجمع هیئت موسس فعالیت اجرایی خود را برای ارائه خدمات به جامعه کشاورزان در قالب تشکل های حقوقی و حقیقی آغاز کرد.
پژوهیده گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول متشکل از ۸۱ شرکت حقوقی و ۱۹۲ تن شخص حقیقی با ۷۸/۵۳ سهم بخش خصوصی و دولت در قالب صندوق مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی با ۲۲/۴۶ سهم فعالیت اجرایی و عملیاتی خود را پس از مراحل ثبت نهایی شرکت سهامی خاص و برنامه ریزی امور توسط صندوق مادر تخصصی آغاز کرد.
به گفته پژوهیده، این صندوق در مرحله دوم افزایش سرمایه؛ در خرداد ماه ۹۱سرمایه خود را از ۲۲میلیارد ۳۱۶ میلیون ۹۶۷ هزار ۲۲۶ ریال به مبلغ ۴۶ میلیارد و ۶۵۹ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال رساند و در همین راستا تعداد سهامداران به ۴۵۵ شخص حقیقی و تشکل حقوقی افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول از مهمترین وظایف و موضوعات اساسنامه ای این صندوق سخن راند و افزود: اعطای تسهیلات و انجام حمایت های مالی به تولید کنندگان و متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، دریافت کمک های مالی، اعتباری و هرگونه تسهیلات از دولت و سایر شرکت های داخلی و خارجی،عاملیت توزیع اعتبارات دولتی، کمک های فنی و اعتباری، کمک های بلاعوض و وجوه اداره شده دولتی برای بخش کشاورزی، حمایت از تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت صادرات محصولات کشاورزی، بیمه گری محصولات کشاورزی در چارچوب قانون افزایش بهره برداری و جذب و هدایت متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان از مهم ترین فعالیت های ما بوده است.
پژوهیده ترکیب سهامداران این صندوق را، تمام زیربخش های کشاورزی شامل دام، طیور، آبزیان، زنبورداری، امورعشایر، منابع طبیعی، زراعت و باغبانی شامل تعاونی های تولیدی، تعاونی های روستایی گل و گیاه و همچنین بخش صنایع تبدیلی وابسته به بخش کشاورزی بیان کرد.