پانزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی برگزار شد
پانزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی صبح روز سهشنبه سوم اردیبهشتماه ۱۳۹۸ در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی صبح روز سهشنبه سوم اردیبهشتماه ۱۳۹۸ در پانزدهمین جلسه شورای سیاستگذاری صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی که با محوریت ورود محصول زعفران استان خراسان جنوبی به بورس کالای ایران و هماندیشی صندوقها، در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی برگزار شد، با تأکید بر حفظ جایگاه و ارتقای وضعیت صندوقها، تعامل بیشازپیش بخش دولتی و غیردولتی را خواستار شد.
وی ضمن تأکید بر اهمیت تشکیل و جایگاه صندوقهای حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی؛ از مدیران ذیربط درخواست کرد: حداکثر تلاش خود را در راستای تأسیس و افزایش سرمایه صندوقهای زنان در شهرستانها بهکارگیرند تا زنان روستایی در تمامی شهرستانها از خدمات صندوقها بهرهمند شوند.
رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی شناخت از منابع اعتباری و تعامل کافی بین دستگاهها را بهمنظور تنوع منابع افزایش سرمایه صندوقها را مهم ارزیابی کرد و اذعان داشت: درصورتیکه بتوانیم منابع مالی صندوقها را افزایش دهیم، میتوانیم زمینهساز ارائه خدمات بهتر به کشاورزان در سطح استان خراسان جنوبی باشیم.
رضوی اردکانی در ادامه خواستار اولویتبخشی به تأسیس شرکت خدمات کشاورزی شده و به استمرار حمایت و پیگیری مشکلات اشاره کرد.
در ادامه ابوالقاسم شمس، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به جایگاه صندوقهای شهرستانی استان خراسان جنوبی و نگاه ویژه شرکت مادر تخصصی به این صندوقها اشاره کرد و یادآور شد: نخستین الگوهای ارائه خدمت در این استان اجرا شد و موفقیتآمیز بود و همچنین ورود محصول زعفران به بازار بورس کالای ایران از اتفاقات خوب این استان است.
وی با تأکید بر این موضوع، استمرار در ارائه خدمات به نحو مطلوب و ساختار سازی الگوهای سازگارتر و جامعتر را متذکر شد.
همچنین حامد نخعی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی گزارشی از عملکرد و تاریخچه صندوقهای ۱۵ گانه شهرستانی استان خراسان جنوبی ارائه کرد و گفت: از مهمترین برنامهها و مشکلات پیش روی صندوقها افزایش سرمایه صندوقها و تأمین نقدینگی است.
وی گفت: ورود به حوزه کشاورزی مبتنی بر قرارداد و ورود محصول زعفران به بورس کالای ایران را از برنامههای مهم صندوقها برشمرد و اذعان داشت: همکاری با صندوقهای ملی محصولی و تفاهمنامه همکاری با صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی در اولویت برنامههای این استان است.
غلامرضا قوسی حسینآباد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و رئیس هیات مدیره صندوق استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه به مزیتهای کشاورزی و اعلام ارقام و آمار بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی پرداخت و اظهار داشت: رضایتمندی جامعه کشاورزی و سهامداران مجموعه صندوقهای استان مدیون ارائه تسهیلات مالی ارزانقیمت و سهلالوصول است.
وی ضمن تأکید بر ارتقای سطح تعاملات صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی و کشاورزان؛ رسالت صندوق را در راستای استفاده از توانمندی صندوق و منابع استانی برشمرد.
همچنین حسین سر چاهی، مدیرجهادکشاورزی شهرستان بشرویه نیز بهعنوان نماینده مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای استان و نمایندگان دولت در صندوقها به بیان مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و صندوقها پرداخت و افزود: مجموعه مدیران استان درخواست داریم در راستای تأسیس صندوقهای حمایت از توسعه فعالیتهای زنان شهرستانها کمکهای لازم صورت پذیرد.
وی همچنین با اشاره به خسارات ناشی از طوفان و سیل اخیر تقاضای حمایت ویژه از کشاورزان مناطق آسیبدیده را خواستار شد و در ادامه اظهار داشت: همکاریها و تفاهماتی برای انتقال دانش با صندوق پژوهش و فناوری برای محصولات گلخانهای در دستور کار قرار دارد.
احسان شوقی، مدیرعامل صندوق شهرستان سرایان و دبیر صندوقهای شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان خراسان جنوبی و احسان خزاعی نیز به نمایندگی از سایر مدیران عامل، به بیان مسائل، مشکلات، برنامهها و دغدغههای بخش اشاره کردند و مطالبی درباره مشکلات مالیاتی، مباحث مرتبط با خصوصیسازی، بازنگری طرح تأسیس صندوقها، پیگیری تأسیس شرکت خدمات کشاورزی، پیادهسازی نظام جامع فناوری اطلاعات در صندوقها، مشکلات اداری و چارت سازمانی و موانع و مشکلات مربوط به افزایش سرمایه صندوقها را اراده کردند.
گفتنی است؛ اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و هیئت همراه در سفر یکروزه خود به استان خراسان جنوبی، با استاندار، فعالان بخش کشاورزی و اصحاب رسانه نشستهای مختلفی برگزار کردند و از شرکت تعاونی روستایی زنان خراشاد بیرجند، مرکز تخصصی نساجی سنتی در محل خانه تاریخی اعتمادی نیا و موزه عروسکها وابسته به شرکت تعاونی روستایی الغدیر برای اشتغال بانوان و برند سازی و ثبت ملی عروسکهای بومی خراسان جنوبی و متجلی توانمندیهای حوزه زنان بازدید به عمل آوردند.