ویژه سفر به استان کرمانشاه ( بخش سوم)‏

میثم نوروزی، کشاورز تحصیلکرده روستای سراب نیلوفر گفت: از آنجا که پدرم یکی از راه‌اندازان صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کرمانشاه بود، با این صندوق آشنا شدم و تاکنون با استفاده از تسهیلات این صندوق ۳/۶ هکتار خود را زیرکشت گوجه فرنگی ارگانیک برده‌ام.

یکی از سیاست‌های اصلی روابط‌عمومی و اموربین‌الملل شرکت مادر تخصصی معرفی صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی کشور به مسئولان ملی برای پشتیبانی از صندوق‌ها، کشاورزان و فعالان این عرصه است. در این میان بهترین راه معرفی صندوق‌ها از سوی خود کشاورزان و بهره‌بردارانی است که سهام‌دار این صندوق‌ها هستند.

در این راستا برای تحقق یافتن این مهم، منصور بنیاب؛ سرپرست روابط عمومی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با بازدید از پروژه‌های کشاورزی استان کرمانشاه با کشاورزانی که با حمایت‌های صندوق‌ غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان به کشاورزی خود رونق و جانی دوباره بخشیده‌اند، صحبت و گفت‌وگو کرد. در ادامه بخشی از این گفت‌وگوها را می‌خوانیم.

***

میثم نوروزی، کشاورز تحصیلکرده روستای سراب نیلوفر هم در این گفت و گو ها شرکت کرد و گفت: دانشجوی رشته کشاورزی اکولوژیک در مقطع فوق‌لیسانس هستم و از آنجا که پدرم یکی از راه‌اندازان صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کرمانشاه بود، با این صندوق آشنا شدم و تاکنون با استفاده از تسهیلات این صندوق ۳/۶ هکتار خود را زیرکشت گوجه فرنگی برده‌ام.

وی افزود: در ۳/۶ هکتار پیش‌بینی می‌کنم حدود ۷۰ تن در هر هکتار برداشت شود. همچنین با ذرت بذری که صندوق به آنها تحویل داده ۷ هکتار را زیر کشت ذرت بذری برده ام و پیش بینی می کنم که حدود ۷.۵ تن در هر هکتار ذرت تولید شود .

نوروزی با اشاره به استفاده از وام های کم بهره مکانیزاسیون در تولید خود گفت: ما با مکانیزسیون کردن این مزرعه توانستیم که در کمترین زمان ممکن بیشترین بهره وری را داشته باشیم. از طرفی به سهولت تسهیلات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کرمانشاه را دریافت کنیم.

این کشاورز اظهار داشت: همچنین نظارت مشاوران و کارشناسان صندوق از مزرعه و پیش خرید ذرت بذری از ما نشان از حمایت عالی صندوق بخش کشاورزی دارد.

نوروزی تصریح کرد: تاکنون ۱۰ میلیون تسهیلات با نرخ ۴ درصد بدون وثیقه خاصی دریافت کرده ایم و تسهیلات بخش آبیاری را پس از برداشت محصول دریافت می کنیم.

وی گفت: همچنین هم اکنون بیش از ۵۰ کشاورز در صندوق شهر اسلام آباد به جز صندوق استان کرمانشاه عضو هستند که نشان دهنده همکاری خوب صندوق با کشاورزان است تاجایی که می توان با تبلیغات بیشتر، کشاورزان دیگر را نیز ترغیب به استفاده از خدمات عالی صندوق کرد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *