مزیت های رقابتی استان قم در بخش کشاورزی لازمه تقویت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان

به منظور بررسی راهکارهای تقویت حجم سرمایه صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان قم، نشست مشترکی با حضور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل، مدیران و مشاورین شرکت مادر تخصصی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و معاونین سازمان استان قم ، مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم و استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاداری قم، برگزار گردید.

به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی:

اکبر بهنام جو، استاندار قم در این نشست با توصیف مزایای رقابتی استان قم در امر تولید محصولات کشاورزی و رتبه های کسب شده در کشور، بیان داشت تامین امنیت غذایی بویژه در شرایط کنونی اولویت دولت بوده و استان قم با دارا بودن پتانسیل های بالای تولید محصولات کشاورزی، می تواند نقش بزرگی در این راستا ایفا نماید. بهنام جو، لازمه حفظ و ارتقا میزان تولید کشاورزی در استان را سرمایه گذاری در این بخش و تقویت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان دانست. استاندار قم با اشاره به مزیت های مدیریت یکپارچه واحدهای خرد در قالب یک واحد صنعتی بزرگ، از ساماندهی یکپارچه واحدهای خرد تولیدی کشاورزی و سپس توسعه این بخش به عنوان اولویت کاری خود یاد نمود و اضافه کرد در این مسیر، صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان با حمایت و سرمایه گذاری هدفمند می تواند نقش مهمی را ایفا نماید.

علیزاده مقدم رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، با اشاره به خاستگاه مردمی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، صندوق ها را نهادی مردمی و غیر دولتی معرفی نمود. وی افزود همه جامعه کشاورزی شاغل در بخش که در قالب نهادهای مردمی اتحادیه ها و تعاونی ها فعال می باشند، سهامدار صندوق های حمایت از بخش کشاورزی هستند.
علیزاده مقدم از تغییر رویکرد صندوق ها، پس از گذار از مراحل ایجاد، تثبیت و خودباوری از رویکرد مالی-اعتباری به توسعه ای، اقتصادی و مشارکتی خبر داد. این تغییر رویکرد با لحاظ نمودن اهداف در برنامه و بودجه صندوق ها به منظور تقویت و حداکثرسازی ارزش و توان مالی صندوق ها، جهت ورود به بازار پول و سرمایه، سرمایه گذاری در طرح های کشاورزی، تامین نهاده های کشاورزی، واردات و صادرات و بازار محصولات کشاورزی می باشد. علیزاده مقدم در ادامه با تاکید بر فرصت های قانونی از جمله تبصره “ب” ماده ۳۱ قانون احکام دائمی کشور که در اختیار عالی ترین مقام دولت، در استان ها برای تقویت سرمایه صندوق ها، قرارداده شده است، خواستار تخصیص صد در صدی این منابع برای افزایش حجم سرمایه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم، به منظور مردمی سازی و پایدار نمودن اعتبارات، شد. در پایان رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی، تشکیل کارگروه تخصصی مشتکل از معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، شرکت مادر تخصصی و سازمان جهاد کشاورزی استان را با مسئولیت و راهبری معاونت هاماهنگی امور اقتصادی استانداری، را پیشنهاد نمود.

در ادامه این نشست، سجاد چهرگانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم نیز با بیان پتانسیل ها و ظرفیت های تولید محصولات کشاورزی در استان و تامین نیاز داخلی استان و صادرات مازاد محصولات به خارج از استان بویژه استان تهران، از جایگاه ویژه استان قم به عنوان پشتیبان و تامین کننده نیاز استان تهران یاد نمود. وی با اشاره به بعد مسافت با پایتخت و بستر سازی مناسب صورت پذیرفته از استقبال سرمایه گذاران در این استان در بخش کشاورزی و زنجیره های تولید خبر داد. چهرگانی با ستایش عملکرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قم در حوزه تامین مالی به موقع، آسان و سریع برای جامعه سهامداری، بر لزوم تقویت این صندوق به جهت تداوم اثر بخشی تاکید نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *