صندوق پژوهش و فناوری میتواند شرایط ورود تولیدات دانش بنیان درعرصه های کشاورزی رافراهم کند
نخستین جلسه مشترک هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی با حضور اعضای هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در روز ۲۷ فروردین ماه ۱۳۹۷ در محل این صندوق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس محترم هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی پس از تشکر از گزارش ارائه شده توسط رئیس هیئت مدیره و مدیره عامل صندوق حمایت ازتوسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاروزی اظهار داشت: فعالیت های صندوق با توجه به نوپا بودن آن بسیار خوب و قابل توجه است ولی توجه به توسعه پایدار رشد صندوق در راستای حمایت هرچه بیشتر از سهامداران و همچنین کمک به انتقال دانش و فناوری تولید شده در شرکت های سهامدار صندوق به بخش کشاورزی باید انجام شود.
رضوی اردکانی در استفاده از تمامی ظرفیت های بیرونی تاکید و اظهار داشت: صندوق ظرفیت استفاده از تمام امکانات و منابع را در بخش های دیگر دارد و باید به نحو احسن از تمامی آنها استفاده کند و در این راستا شرکت مادر تخصصی همکاری لازم را برای تدوین فرایندها و دستورالعمل های لازم برای ارتباط موثر سایر نهاد های از جمله صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور را خواهد داشت.
عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی لزوم استفاده از یافته تحقیقاتی (بحث های زیست محیطی و بحران آب و …) و انتقال آن به عرصه های تولید را یاد آور شد و گفت: لزوم ایجاد تعامل با سازمان نظام مهندسی و استفاده از ظرفیت های فارغ التحصیلان بخش کشاورزی در مزارع احساس می شود.
وی لزوم استفاده از مزایای کارگروه ماده ۴۴ را یادآور و اعلام کرد: ابعاد این استفاده بایستی به درستی تحلیل تا ضمن استفاده حداکثری مشکلات را به حداقل برسانیم.
همچنین علیزاده مقدم برای موضوع سرمایه گذاری خطر پذیر و سایر فعالیت های مورد نیاز سهامداران که صندوق می تواند آنها را تسهیل نماید پیشنهاد تشکیل نهاد مکمل را ارایه داد.
در ادامه ابوالقاسم شمس، عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی درباره برنامه محوری فعالیت صندوق گفت: لزوم تدوین سند بالادستی و همچنین تدوین برنامه عملیاتی برای رسیدن به اهداف و چشم انداز صندوق لازم است و یکی از این برنامه ها باید تشکیل اتاق فکر برای تبادل نظر در این زمینه باشد.
وی همچنین تاکید کرد: ضمن پایبندی به اصول اساسی صندوق برای بهره مندی از تمامی ظرفیت ها خارج از مجموعه بایستی خودمان را با آن مجموعه ها هماهنگ کنیم.
شمس در خصوص ارتباط صندوق حمایت از پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی پیشنهاد کرد: صندوق در جشنواره سالانه صندوق های شهرستای حمایت از توسعه بخش کشاورزی در مشهد حضور یافته و در آنجا اقدام به معرفی فعالیت ها و محصولات سهامداران کند .
در ادامه علیرضا اشرفی؛ عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی ضمن تمجید از عملکرد صندوق و تشکر از اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل صندوق اظهار داشت: صندوق برنامه ای برای آموزش قانون تجارت و آموزش های دیگر به اعضای صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فنآوری در بخش کشاورزی داشته باشد و نسبت به ایجاد زیر ساخت های لازم در راستای انتقال دانش و فناوری تولید شده در بین شرکت های سهامدار صندوق اقدامات لازم را انجام رساند.
وی اظهار داشت: همچنین صندوق تمام تلاش خود را در جهت پوشش جامعه سهامداری از بین شرکت های دانش بنیان و فناور فعال در بخش کشاروزی را داشته باشد.
گفتنی است، در این جلسه گزارش کاملی از عملکرد صندوق، اقدامات و برنامه های آتی توسط داریوش شهریاری مدیرعامل صندوق به حاضران ارائه شد.