صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران می تواند الگوهای مناسبی را در این بخش طراحی و عملیاتی کند
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان گفت: با توجه به تمرکز سرمایه، دانش و بازار مصرف در تهران این صندوق می تواند الگوهای مناسبی را برای کسب و کار در بخش کشاورزی طراحی و عملیاتی کند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جانعلی بهزاد نسب، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی امروز ۱۸ تیرماه در دیدار با کریم ذوالفقاری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و مصطفی جلیلی، رئیس هیات مدیره وحسن تاجیک خاوه، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان اعلام کرد: با توجه به تمرکز سرمایه، دانش و بازار مصرف در تهران این صندوق می تواند الگوهای مناسبی را برای کسب و کار در بخش کشاورزی طراحی و عملیاتی کند.
بهزاد نسب افزود: جایگاه استان تهران در پیشبرد اهداف توسعه ای کشور ایجاب می نماید، الگوهای کسب و کار در بخش کشاورزی با بهره مندی مناسب از ظرفیت های موجود در زمینه های سرمایه، دانش و بازار مصرف توسط صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان تدوین و عملیاتی شود و با جلب نظر مساعد سیاستگذاران موجبات بیشتری را برای توسعه و تقویت صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی میسر گردد.
وی با تاکید بر اینکه شرایط تحریم اقتصادی می تواند فرصت مناسبی را برای رشد و توسعه بخش کشاورزی کشور فراهم نماید، گفت: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی تجربه ای بی بدیل در کشور و در جهان هستند که توانسته اند علاوه بر تامین منابع مالی از طریق تلفیق منابع دولت و تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی، منجر به تشکیل سرمایه اجتماعی گردند و با ایجاد پیوند عمیق و تعریف شده با تشکل ها و تولیدکنندگان این بخش، بستر مناسبی را در مسیر توسعه پایدار کشاورزی و استقرار زنجیره ارزش فراهم سازند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به اهمیت حفظ و صیانت از سرمایه اجتماعی در صندوق ها اظهار داشت: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با حمایت دستگاههای اجرایی و به کارگیری ظرفیت های درونزای تشکلها و تولیدکنندگان و با انجام فعالیتهای اثربخش، می توانند خلاءهای موجود در مسیر توسعه کشاورزی را پر کنند.
بهزاد نسب تصریح کرد: برای معرفی کارآمدی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ضروری است الگوهای به کارگرفته شده و نتایج فعالیتهای اثر بخش مستندسازی گردد و برای انتقال تجارب بین صندوق ها مورد بهره برداری های لازم قرار گیرد.
با کریم ذوالفقاری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز در این دیدار اعلام کرد:استان تهران با برخورداری از 187 هزار هکتار اراضیکشاورزی، ۶ درصد از تولیدات محصولات این بخش را به خود اختصاص داده و در تولید تخم مرغ، سبزی و صیفی، گل شاخه بریده، قارچ خوراکی و گیلاس از رکورد خوبی برخوردار است و با به کارگیری روشهای نوین آبیاری، صنایع تبدیلی و مکانیزاسیون توانسته است جایگاه خوبی را از لحاظ سطح بهره وری کسب نماید.
ذوالفقاری اعلام کرد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران با تامین ۴۰هزار تن نهاده های مورد نیاز تشکلها و تولیدکنندگان بخش کشاورزی این استان و توزیع آن با قیمت مصوب در سال گذشته توانست موجب ایجاد و تقویت رضایت مندی آنان شود.
در ادامه مصطفی جلیلی، رئیس هیات مدیره و حسن تاجیک خاوه، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تهران درباره وضعیت، عملکرد و برنامه ها و فعالیت های اثربخش این صندوق گزارشی کوتاه را ارائه کردند.