صندوق حمایت از توسعه نهال در بخش کشاورزی میتواند پیشرو درحمایت از تحقق علم باغبانی جدید باشد

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با اعضای هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه نهال در بخش کشاورزی گفت: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی دارای چهار ویژگی مهم هستند که دارابودن جایگاه حقوقی، سرمایه اجتماعی، تشکل های بخش و در نهایت سرمایه است که موجب افزایش رونق بخش کشاورزی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جانعلی بهزاد نسب، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی امروز ۲۳ تیرماه ۱۳۹۹ در دیدار با اعضای هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه نهال در بخش کشاورزی اعلام کرد: برای رشد و توسعه این صندوق می توانید از ابتکارات فردی و درونی در صندوق بهره بگیرید و تفکر موجود در صندوق را تبدیل به یک نقشه راه برای کسب‌ و کار کنید.

بهزاد نسب افزود: صندوق می تواند در بحث برندسازی و استفاده از تشکل ها برای تقویت بخش نهال گواهی شده، اصیل و سالم در بخش وارد شده و با تفکر و علت وجودی تاسیس آن، راه را برای صادرات نهال و … نیز باز کند.

وی بیان کرد: باید از ظرفیت سرمایه اجتماعی صندوق بهره گرفت. وقتی می‌گوییم هم‌افزایی ایجاد شده‌، منظورمان این است که چند منبع یا چند ظرفیت در کنار هم قرار گرفته‌اند و منبع جدید یا ظرفیت جدیدی ایجاد شده است که فراتر از حاصل جمع آن منابع یا ظرفیت‌هاست.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ادامه داد: همراه بودن با تشکل ها می تواند پشتوانه حرکت صندوق باشد. حرکت اصلی با همفکری با صندوق های تخصصی و استفاده از تجارب دیگر صندوق های موفق و تخصصی مانند صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری میتواند باشد.

بهزادنسب، دریافت عاملیت از معاونت باعبانی وزارت جهاد کشاورزی را تنها تقویت منابع عنوان کرد و گفت: این موضوع زیادکارساز نیست، بلکه داشتن نقشه راه چه برای تولیدات داخلی و چه برای صادرات در این موضوع بیشتر مورد اهمیت است. داشتن مدل و ایده و فکر نو می تواند به جهش فعالیت های صندوق بیانجامد.

علی امیر آل محمد، رئیس گروه نهال و بهبود ارقام دفتر امور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی و رئیس هیات مدیرهصندوق حمایت از توسعه نهال در بخش کشاورزی بیان کرد: سیاست اصلی معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تولید نهال سالم، اصیل و گواهی شده است و هم اکنون این صندوق ۳۷ سهام دار بیش از ۱۰ میلیارد ریال سرمایه دارد و تا پایان خردادماه ۱۳۹۹ توانسته  ۸۸۸۴ میلیون ریال تسهیلات پرداخت کند.

وی عدم حمایت از شرکت های تولیدکننده پیوندک ها و اندام های تکثیری و … را دلیل تعداد اندک این نوع شرکت ها در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی در صندوق نهال می توان این حمایت ها را بیش از پیش کرد.

گفتنی است؛ در این جلسه گزارش اجمالی از عملکرد صندوق حمایت از توسعه نهال در بخش کشاورزی توسط محمد سنایی، مدیرعامل ارائه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *