زنان روستایی و عشایری با بهره‌مندی از ظرفیت سرمایه اجتماعی می‌توانند در اقتصاد کشور نقش‌آفرین باشند

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان در نهمین گردهمایی نمایندگان شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و مدیران عامل صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری گفت: زنان در بخش کشاورزی دارایسرمایه اجتماعی، مهارت، تجربه، تلاش و همت هستند که باید تقویت شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مادر تخصصی؛ فروغ السادات بنی‌هاشم، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در نهمین گردهمایی نمایندگان شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و مدیران عامل صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری که روز ۵ تیرماه ۱۳۹۸ در محل سالن جلسات سازمان امور عشایری برگزار شد، گفت: خانم‌های روستایی ممکن است که زمین زیادی نداشته باشند اما سرمایه اجتماعی، مهارت، تجربه، تلاش و همت دارند.

وی افزود: وظیفه ما در وزارت جهاد کشاورزی افزایش دانش و مهارت بانوان، ساماندهی کسب‌وکار خرد، ترویج کارآفرینی، آموزش بسته‌بندی و فرآوری محصولات خانگی و… است؛ همچنین ترویج و تولید محصول سالم برای کسب گواهی محصول استاندارد از دیگر پروژه‌های دفتر زنان محسوب می‌شود.

بنی‌هاشم تصریح کرد: در ۲۳ مهرماه امسال و روز جهانی زن روستایی، نمایشگاهی برای عرضه محصولات و تولیدات با برند روستایی برپا خواهیم داشت و انتظار می‌رود صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در نمایشگاه یادشده حضور فعالی داشته باشند.

 

رئیس هیات مدیره و مدیرعاملشرکت مادر تخصصی:

گردهمایی صندوق‌های زنان فرصت مطلوبی برای تبادل تجربیات موفق است

رئیس هیات مدیره و مدیرعاملشرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزیدر این گردهمایی گفت: این گردهمایی فرصت مطلوبی برای تبادل تجربیات و تعاملات صندوق‌های مزبور با مجموعه شرکت مادر تخصصی است.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعاملشرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزیافزود: بهتر است در این‌گونه جلسات فرصت‌های لازم علاوه بر مباحث کاری برای حضور مسئولان ذی‌ربط وزارت جهاد کشاورزی برای ارائه مباحث آموزشی و انجام بازدیدهای لازم فراهم شود تا بازخوردهای بهتری حاصل آید.

وی ضمن تشکر از زحمات انجام‌شده توسط صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری گفت: شرف صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خدمت کردن به کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی که از اقشار محروم و روستایی هستند، می‌باشد.

رضوی اردکانی اظهار داشت: نمایندگان شرکت مادر تخصصی در صندوق‌ها و مدیران، وظیفه سنگینی در خصوص تصمیم سازی در راستای توفیقات صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با توانمندسازی اعضای هیات مدیره و سهام‌داران آن‌ها دارند که مستلزم انجام برنامه‌ریزی در ابعاد مختلف می‌باشد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعاملشرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزیبا اشاره به اینکه بایستی تلاش کنیم تا با به‌کارگیری توان و مهارت سهام‌داران بتوانیم موفق‌تر عمل کنیم، گفت: مسائل را باید با کمک سهام‌داران حل کرد و راهکارهای ممکن را به کار گرفت.

وی با اشاره اینکه باید مسائل و مشکلات را در گردهمایی‌ها مطرح و موردبررسی قرارداد، گفت: تقسیم‌کار و دنبال کردن هرکدام از آن‌ها با توجه به پیشنهادها ارائه‌شده با هماهنگی و پیگیری مدیریت‌های شرکت مادر تخصصی ضروری است که در این زمینه لازم است مسائل و موضوعات مربوط به سرمایه و توانمندی سازی رابطین، بازار، کسب‌وکار مطرح و راهکارهای لازم اتخاذ شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعاملشرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزیبا تأکید بر ضرورت تعامل صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری با مدیریت‌های تخصصی شرکت مادر تخصصی و دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی گفت: بهره‌مندی از فضای مجازی و تقویت آن به‌منظور تبادل تجربیات و نظرات صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی مورد تأکیدات، همچنین در همین خصوص توصیه می‌شود به‌منظور آموزش و اطلاع‌رسانی سهام‌داران بهره‌مندی لازم به عمل آید.

رضوی اردکانی بابیان ضرورت انجام مستندسازی از فعالیت‌های شاخص و نظارت بر کار سهامداران افزود: نمایندگان دولت در صندوق‌ها نقش بسیار بزرگی در صندوق‌ها به لحاظ امکان هماهنگی‌های لازم با مراجع مختلف دارند و آن‌ها می‌توانند با استناد به تفاهم‌نامه با برخی بانک‌ها ازجمله با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و… و انعکاس و ارسال بازخوردهای لازم در مورد آن‌ها به شرکت مادر تخصصی نقش مؤثری را ایفاء کنند.

وی گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری لازم است از ظرفیت‌های صندوق‌های استانی، تخصصی و محصولی استفاده نمایند و پیشنهاد می‌شود برای هماهنگی‌های بیشتر در این زمینه در جلسات آتی از صندوق‌های تخصصی و محصولی حضور یافته و گزارش‌های لازم را ارائه نمایند.

رضوی اردکانی افزود: از نتایج تحقیقات انجام‌شده در حوزه کسب‌وکار استفاده کنید چراکه یکی از اولویت‌های ارائه تسهیلات توسط شرکت مادر تخصصی به صندوق‌های زنان تنها در قالب فرایندهای مشخص‌شده، می‌باشد.

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی:

صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان باید در آینده در سیاست‌های کلان کشاورزی، نقش‌آفرینی کنند

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در نهمین گردهمایی صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری گفت: چشم‌انداز این صندوق لازم است متناسب با ترکیب جمعیت زنان روستایی و عشایری ترسیم گردد و به‌گونه‌ای ارتقاء پیدا کند که در سیاست‌های کلان کشاورزی نقش‌آفرینی داشته باشند.

عوض علیزاده مقدم، عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی افزود: گزارش‌های صندوق‌ها با رویکرد تولیدی و مشارکتی، نویدهای امیدبخشی در ادامه مسیر فعالیت‌های صندوق‌های یادشده است.

وی تصریح کرد: توسعه فعالیت‌های زنان روستایی درگرو برخورداری از مهارت‌ها و حمایت صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری با تأمین منابع مالی است.

علیزاده مقدم درباره تجهیز منابع مالی مستمر زنان روستایی و عشایری اظهار داشت: این صندوق‌ها با اتخاذ مکانیسم و برنامه‌های مشخص می‌توانند نقش مؤثری در زنجیره‌های تولید داشته باشند و جای تأمل و بررسی دارد.

علیزاده مقدم اظهار داشت: به‌کارگیری برآیند و نتایج تحقیقات انجام‌شده در صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری و حضور مشارکت اعضای هیات مدیره در موضوعات مختلف ضروری است.

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: تقویت جایگاه عملکردی و کارکردی صندوق‌های اعتبارات خرد به‌عنوان خاستگاه اصلی صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری ضروری است.

علیزاده مقدم بیان کرد: تقویت و توسعه حوزه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری از راهبردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در صندوق‌های مزبور است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *