روشهای بهبود فعالیتهای صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی بررسی شد
جلسه مشترک صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان شهرستان دشتستان با اداره ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر به منظور هماهنگی بهبود فعالیت های صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی سهام دار صندوق در روز سه شنبه ۲۵ خردادماه امسال در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی و اموربینالملل شرکت مادر تخصصی، رضا حسین پور،مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در این جلسه ضمن تشکر از نماینده دولت در صندوق زنان دشتستان سایر کارشناسان در امر ایجاد صندوق اعتبارات خرد جدید در شهرستان گفت: با توجه به اینکه صندوق های اعتبارات خرد جدیدی تشکیل شده و در حا ل تشکیل می باشد و در آینده نزدیک شاهد اتفاق های خوبی برای این مجموعه هستیم؛ ولی بحث اصلی امروز در مورد صندوقهای قدیمی است که باید در اسرع وقت احیا شوند.
وی افزود: بحث آسیب شناسی که توسط مشاوران شرکت مادر تخصصی و مکاتباتی که از طرق دفتر امور زنان وزارت جهاد کشاورزی انجام شده، باید در مورد احیای صندوق های قدیمی اعتبارات خرد زنان روستایی و برطرف کردن نقاط ضعف آنها برنامه ریزی منظم صورت گیرد.
حسین پور علت ضعف صندوق های قدیمی اعتبارات خرد زنان روستایی را نبود آسیب شناسی در سالهای قبل، نبود آموزشهای مربوط به ارکان صندوق به صورت مناسب، تلاش برخی برای شکست خورده نشان دادن این پروژه و بی انگیزه شدن برخی افراد در این حوزه عنوان کرد و اظهار داشت: برخی موارد متوجه بخش ترویج در مورد بحث آموزش و آگاه کردن آنهاست که قسمتی از آن به نظارت مدیریت شهرستان برمیگردد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای برطرف کردن این مشکل بحث اصلی آموزش همراه با نظارت استان و شهرستان را می طلبد .
حمیدرضا جهان بخش، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان نیز در این جلسه گفت: کارکردن با صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی که بحث مالی و اقتصادی و مشکلاتی که تولیدکنندگان و اعضا با آن برخوردارند کار راحتی نیست، این صندوقهای تنها نهادهایی هستند که دولت می تواند سیاستهای خود را در بحث فرهنگ سازی، اقتصادی و اجتماعی اجرا کند.
وی افزود: کمک به این صندوق ها کمک به اقتصاد خانوار و ارتباط با مسئولان در راستای سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
سهیلا رستمی، صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان شهرستان دشتستان در این جلسه گفت: در سال گذشته آسیب شناسی انجام شده بود و دقیقا به همین آسیب هایی که ارائه شد، رسیده بودیم ولی متاسفانه به علت مسایلی اقدامات لازم برای برطرف شدن آن انجام نشد
وی افزود: هم اکنون آسیب ها و علل و عوامل آن برای همه ما روشن شده و باید در فکر راهکاری برای برطرف کردن آن باشیم که انشالله با کمک مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان و کارشناسان متعددی که در مراکز مشغول به کار هستند، در اسرع وقت این مسائل برطرف شود.
صدیقه قاسمی، نماینده شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: باید طبق یک برنامه مشخص و زمانبندی شده طوری عمل شود که سریعا این مشکات برطرف گردد با توجه به اینکه تعداد صندوقهایی این شهرستان رو به افزایش است باید مواظب باشیم تا صندوقهای جدید به این سرنوشت دچار نشوند.