حضور مدیران شرکت مادر تخصصی در جلسه اتاق فکر صندوق استان همدان
مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در جلسه هیات مدیره و اتاق فکر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان در روز ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ رحیم نظری گوران، مدیر توسعه عملیات و بهره وری و شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصیصندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزیدر جلسه اتاق فکر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان همدان که با حضور رئیس، معاونان و مدیران ستادی و شهرستانی و ادارات وابسته به سازمان جهاد کشاورزی آن استان، برگزار شد، شرکت کردند.
شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصیصندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزیدرباره ضرورت تقویت تشکلها و ارتقاء سرمایه صندوق با توجه به ظرفیتهای خوب ایجاد شده قانونی برابر ماده ۱۷ قانون افزایش بهره وری به عاملیتها، تأمین نهاده ها و خدمات به تولید و فاصله معنا دار بین تولید و بازار اشاره کرد و موضوع بازار رسانی محصول و فروش آن و برگشت درآمد بهره برداران و توزیع مناسب ارزش افزوده را مهم شمرد.
رستمی با بیان مطالبی در زمینه ضرورت ارتباط منطقی بین حلقه ها و تحقق زنجیره ارزش اظهار کرد: اولویتهای شرکت مادرتخصصی در سال ۹۷ تلاش برای تحقق زنجیره ارزش، برنامه برای صادرات، تقویت ارتباط صندوقهای ملی صندوقهای استانی، استفاده بهینه از منابع دولتی با توجه به احکام قانونی موجود است.
در ادامه رحیم نظری گوران، مدیر توسعه عملیات و بهره وری تسهیلات شرکت مادر تخصصیصندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزیاطلاعات و ویژگیهای صندوقهای استانی و شهرستانی، طرح تأسیس و بازنگری و اهمیت آن، لزوم مشارکت مؤثر مدیران در تهیه طرح تأسیس و ضرورت استفاده متوازن زیر بخشها از خدمات صندوق مطالبی بیان کرد و یشنهاد داد تا دلایل عقب افتادگی بعضی زیربخشها و بعضی شهرستانها علت یابی شود.
نظری سهم زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و شیلات را در طرح تأسیس کم دانست و افزود: هر زیربخش و هر شهرستان باید از حق خود دفاع کند، اگر مشکل تشکلهاست باید حل کنیم و شرط لازم برای ایجاد صندوق شهرستانی را تأمین سهم دولت و با سرمایه ۱۰ میلیارد ریال است.
وی ارتباط صندوقها را هم ضروری و اجتناب ناپذیر دانست و افزود: توسعه کیفی صندوق ها در کنار توسعه کمی آنها در دستور کار شرکت مادر تخصصی است.
رضوانی جلال؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اظهار رضایت از فعالیتهای صندوق در استان و ظرفیت نیروی انسانی موجود و اعتماد و اطمینان موجود از طرف دولت و تاکید بر ضرورت تقویت صندوق ها افزود: در سال گذشته برای استفاده از ظرفیتهای ماده ۳۱ قانون احکام دائمی و همچنین اعتبار مصوب شده برای جبران خسارت وارده به باغات پیگیریهای زیادی شد ولی متأسفانه به دلیل محدودیت های منابع مالی از سوی مراجع ذی ربط صورت نگرفت.
وی با اشاره به نقش و اهمیت اتاق فکر گفت: مشکلات بعد از تولید محصولات کشاورزی بیشتر از مشکلات تولید است و در استان همدان بسیاری از تولیدات ما بیشتر از نیاز در سطح استان است و با و مازاد تولید داریم که پیشنهاد می شود بخشی قسمتی از منابعی که در اختیار معاونت بازرگانی و صنایع به طرف صندوق سوق داده شود و برای صادرات استفاده شود.