جلسه رئیس هیئت مدیره شرکت مادرتخصصی و رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی؛ سه شنبه ۲۶ دی سال جاری، عوض علیزاده مقدم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، همراه با حمیدرضا رشمئی و علی درجانی، اعضای هیئت مدیره، ماشاالله کریمی، مدیر حراست و سیامک جلیلوند، مدیر امور نمایندگان و مجامع شرکت مادرتخصصی، در این شرکت میزبان عباس اکبری شریف، رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و محمدرضا رزاقی، مدیرعامل صندوق ملی حمایت از توسعه بخش دامپروری و تولیدات دامی بودند.

در این نشست، اکبری شریف، که به تازگی به عنوان نماینده شرکت مادرتخصصی در صندوق حمایت از توسعه بخش دامپروری و تولیدات دامی منصوب شده بود، در خصوص نقش شرکت مادرتخصصی توضیح داد که این شرکت به عنوان یک مشاور توانمند برای صندوق های حمایت از بخش کشاورزی است و می تواند با تشکیل اتاق های فکر، در تهیه نقشه راه صندوق ها مشاوره های فنی ارائه دهد. وی همچنین در ارتباط با هماهنگی صندوق با وزارت جهاد کشاورزی گفت باید صندوق به وزارت خانه دید و پروژه های سطح ملی جهت افزایش تولید و کاهش انتقادات ارائه دهد.

نماینده جدید دولت در صندوق دامپروری افزود که یکی از دغدغه های صنعت دام کمبود دام در واحدهای دامپروری است و این واحدها با ظرفیت کامل فعال نمی باشند. او ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با شرکت مادر تخصصی از جایگاه نماینده آن در صندوق دامپروری درخواست حمایت های فنی و قانونی از شرکت مادر داشت.

در ادامه علیزاده ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب، صندوق های حمایت از بخش کشاورزی را یک نهاد مردمی تعریف کرد و گفت که بستر این صندوق ها تشکل های مردمی مثل تعاونی ها و اتحادیه ها هستند که در نتیجه فعالیت صندوق ها با محوریت مردم شکل گرفته و انجام می شود. وی افزود حوزه فعالیت های صندوق ها دارای زیر ساخت توسعه ای است که در قالب تامین سرمایه شکل گرفته ولی باید بیشتر از ظرفیت های نهادی و قانونی صندوق ها استفاده کرد وگرنه صرف سرمایه برای تغییر و توسعه کافی نمی باشد. او اضافه کرد مشکلات صنعت دام در حال حاضر در سه موضوع نهاده ها، سرمایه و فرایند پس از تولید می باشد که هیئت مدیره صندوق دامپروری به عنوان اتاق فکر این صندوق باید در حل مشکلات فوق راه حل هایی جدیدی ارائه بدهد. با این نگاه که سرمایه صندوق فقط پول نمی باشد بلکه ساختار قانونی، ظرفیت های نهادی و اعضای آن که مردم هستند جزو سرمایه های اصلی صندوق می باشند. باید صندوق در سیاست گذاری و حکمرانی اثر گذار باشد. رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی در ادامه گفت که صندوق دامپروری از ظرفیت های صندوق های استانی و شهرستانی نیز باید کمک برای حل مشکلات استفاده نماید، بخاطر اینکه آن ها دارای اعضای صنعت دامپروری بوده و می توانند بازوی اجرایی در سراسر کشور باشند. وی حضور صندوق را در قرارگاه امنیت غذایی را ضروری دانسته و از مدیرعامل و نماینده دولت خواست که این موضوع را پیگیری نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *