تقویت و توسعه کمی و کیفی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در دستور کار کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی

به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی:

به مناسبت شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» و بنا به دعوت کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در دستور کار این کمیسیون قرار گرفتند. در روز یکشنبه مورخ ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴ جلسه ای با حضور رئیس، هیئت رئیسه و اکثریت اعضای محترم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، مدیران و مشاورین شرکت مادر تخصصی و برخی از مدیران عامل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی اعم از تخصصی-محصولی، استانی، شهرستانی،منابع طبیعی و زنان روستایی و عشایری به منظور ارائه گزارش و بررسی راهکارهای تقویت و توسعه کمی و کیفی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، برگزار گردید.

در این جلسه، علیزاده مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصص، ضمن معرفی صندوق ها، جایگاه و ظرفیت های آنها به آخرین وضعیت عملکردی آنها پرداخت. علیزاده مقدم بر فرصت هایی که قانونگذار برای تقویت کمی و کیفی صندوق ها لحاظ نموده است، اشاره نمود و صندوق ها را یکی از مصادیق عینی و عملی تحقق شعار سال” سرمایه گذاری برای تولید”، در بخش کشاورزی برشمرد.

در ادامه اعضای محترم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، در ارتباط با راه های تقویت کمی و کیفی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و همچنین بهبود عملکرد آنها با بسترسازی تقویت حجم سرمایه در قالب عناوین زیر پیشنهاداتی ارایه نمودند:فراهم سازی شرایط برای تشکیل و توسعه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در گستره کشور، تقویت منابع مالی و سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، واگذاری امور تصدی گری و خدماتی به صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، با حمایت و تقویت صندوق ها به اجرای طرح های سرمایه گذاری ورود نماید، تقویت شرکت های دانش بنیان در قالب سهامداری در صندوق ها و ورود صندوق هابه فعالیت های دانش بنیان در بخش کشاورزی، ضرورت اطلاع رسانی و ارائه گزارش عملکرد صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به جامعه تولیدکنندگان، برنامه ریزان و سیاستگذاران، اصلاح و بهبود ارکان مدیریتی در صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی.

سپس مدیران عامل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، به تشریح نقش آفرینی و اثربخشی هر یک از صندوق های تخصصی- محصولی، استانی، شهرستانی، منابع طبیعی و زنان روستایی و عشایری، در حوزه تامین منابع مالی سهل الوصل، سریع، به موقع و ارزان قیمت برای تولیدکنندگان بخش کشاورزی و نیز تامین بخشی از نهاده های کشاورزی پرداخته و با انتقال تجربیات موفق خود بویژه در حوزه رونق اقتصادی خانوار روستایی، خواستار تقویت هر چه بیشتر این صندوق ها شدند.

در پایان محمد جواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، با تاکید بر روحیه جهادی در امر تولید و خدمات رسانی، به بیان دیدگاه ها و نظرات خود و ماهیت ایجادی صندوق ها از نگاه قانونگذار پرداخته و به ایجاد بستر امن سرمایه گذاری، اشاره کرد و حمایت همه جانبه از تقویت کمی و کیفی صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی را از سوی نمایندگان کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست خواستار شد و گفت ما به دنبال توسعه این صندوق ها هستیم.عسکری از تشکیل یک کارگروه مشترک از اعضای کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی و شرکت مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با جلسات مستمر ماهیانه خبر داد. همچنین بر تشکیل و گسترش صندوق ها در همه گستره کشور، در سطوح مختلف بویژه صندوق های حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری تاکید نمود. در ادامه عسکری با اشاره به جایگاه صندوق ها به عنوان پشتوانه اجتماعی از اختصاص اعتبار از محل مسئولیت اجتماعی به صندوق ها و نیز بر تحقق کامل ظرفیت های قانونی بویژه بند “چ” تبصره ۷ و بند “ح” تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۴، از طریق کارگروه مشترک سخن گفت. لینک خبر :                      https://maj.ir/ZJqao

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *