تقویت صندوقهای زنان روستایی، عاملی پایدار در توسعه روستاها است
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در دیدار با استاندار استان آذربایجان شرقی گفت:تقویت و توسعه صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در قالب صندوقهای شهرستانی حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری موجب تقویت و پایداری تولید، توسعه اشتغال و تثبیت جمعیت در حوزه روستاها میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در دیدار با محمدرضا پورمحمدی، استاندار و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در روز سهشنبه اول مردادماه ۱۳۹۸ گفت:صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی زیرساخت توسعهای غیردولتی برای ساماندهی نظام مالی- اعتباری و ایجاد و توسعه زنجیرههای تولید در بخش کشاورزی هستند.
وی افزود: این صندوق اقدامات مناسبی در جهت عدالت اجتماعی و رونقبخش کشاورزی در کشور داشته و به دلیل تنوع فعالیتهای خود ازجمله صندوقهای ممتاز در کشور است.
رضوی اردکانی اظهار کرد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی در برخی از حوزهها همچون تأمین نهادههای دامی به یک الگو در سطح کشور تبدیلشده و ما همواره از تجارب موفق این استان در بخشهای مختلف، استفاده میکنیم.
محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با تأکید بر جلب مشارکت مردم در مسیر توسعه استان، گفت: تأمین منابع مالی برای برنامههای توسعه استان و استفاده از ظرفیت صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی و منابع مالی خرد در اختیار مردم در شرایطی که دولت با محدودیت منابع مالی مواجه است ازجمله مسائل مهم به شمار میرود که باید به آن توجه کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه عملکرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی را مثبت خواند و گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیتهای بینظیر استان در بخششهای مختلف، شاهد فعالیت هرچه بیشتر این صندوق در استان باشیم.
وی نسبت به تقویت این صندوق در استان نیز قول مساعد داد و افزود: چشمانتظار ماندن به بودجه و اعتبارات دولتی، راهگشا نبوده و نخواهد بود و باید با فرهنگسازی و اعتمادسازی در بین مردم، مشارکت اقشار مختلف در فعالیتهای اقتصادی را افزایش داد.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز مهاجرت معکوس به روستاها در استان خبر داد و گفت: توجه ویژه به ایجاد امکانات و زیرساختهای لازم در روستاها و تلاش برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال پایدار باعث رونق سکونت در روستاها شده و هزینههایی همچون ساماندهی حاشیهنشینی و مشاغل کاذب در شهرها را به کمترین میزان خواهد رساند.
وی همچنین بابیان اینکه مخالف انحصارگرایی در بخشهای مختلف هستم، تصریح کرد: از فعالیتهای ارزشمند سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در زمینه خروج واردات نهادههای دامی از انحصار قدردانم و امیدوارم این روند در بخشهای دیگر نیز استمرار داشته باشد.
گفتنی است؛ در این دیدار نمایندگان شرکت مادر تخصصی در صندوقهای استان آذربایجان شرقی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی و مدیران عامل صندوقهای حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری این استان حضور داشتند.