تشکیل صندوق های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان هرمزگان
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: تفاهم نامه تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان های بندرعباس، رودان، حاجی آباد و میناب با سقف سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال برای هر صندوق به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی که با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان و مدیران کل ادارت تابعه و جمعی از معاونان و مدیران ستادی تشکیل شد، گفت: چهار مدل صندوق در سطح کشور در توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی فعال است که هرمزگان بحمدالله با تنوع از هر چهار نوع صندوق(استانی، شهرستانی، منابع طبیعی و صندوق های خرد زنان روستایی) برخوردار است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی افزود: تفاهم نامه تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان های بندرعباس، رودان، حاجی آباد و میناب با سقف سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال برای هر صندوق به میزان ۴۹ درصد سهم دولت و ۵۱ درصد آورده بهره برداران غیردولتی به امضا رسید.
وی تصریح کرد: ۸۰ درصد محصولات کشاورزی استان هرمزگان در شهرستان های بندرعباس، رودان، حاجی آباد و میناب تولید می شود که با راه اندازی این صندوق ها مطمئنا شاهد تحول عظیمی در این بخش خواهیم بود.
رضوی اردکانی به فعالیت هفتمین صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی کشور در هرمزگان خبر داد و عنوان کرد: واگذاری مدیریت عرصهها به مردم، توانمندسازی مرتعداران، بهرهبرداری اصولی از عرصههای منابع طبیعی و استفاده از تمامی توانمندیهای عرصههای منابع طبیعی از محورهای اصلی فعالیت این صندوق است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان بندرعباس را یکی از بهترین و فعال ترین صندوق های کشور نام برد و خاطرنشان کرد: این صندوق با فعالیت بی نظیر خود محصولات سایر صندوق های زنان در کشور را نیز صادر می کند و امیدواریم صندوق های زنان تازه تاسیس در شهرستان های میناب، رودان و حاجی آباد نیز به همین میزان فعالیت داشته باشند.
رضوی اردکانی، هرمزگان را یکی از استان های پیشرو در زمینه فروش اموال و امکانات مازاد وزارت جهادکشاورزی به خزانهداری کل کشور عنوان کرد و افزود: از میزان ۱۸.۶میلیارد تومان فروش اموال و امکانات مازاد وزارت جهادکشاورزی به خزانهداری کل کشور مبلغ ۱۳.۸ میلیارد تومان آن سهم هرمزگان است.
باقرزاده، رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در این جلسه یکی از عمده ترین مشکلات این بخش را خرده مالکی عنوان کرد و گفت: سطح زیر کشت محصولات کشاورزی استان بالغ بر ۱۵۶ هزار هکتار است.
وی سطح مزارع پرورش میگوی هرمزگان را بالغ بر ۷ هزار ۵۰۰ هکتار نام برد و اظهار کرد: احداث و راه اندازی ۶ هزار هکتار مزرعه پرورش میگوی دیگر در استان در دست اقدام است.
باقرزاده به تجهیز ۶۷ درصد از اراضی این استان به آبیاری نوین خبر داد و گفت: از سطح ۱۵۶ هزار هکتار سطح زیر کشت استان بالغ بر ۱۰۳ هزار هکتار آن به آبیاری نوین مجهز است که امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده ظرف ۳ سال آینده کل سطح زیرکشت استان به آبیاری نوین و تحت فشار تجهیز شود.
گفتنی است؛ در این جلسه مدیران کل ادارت تابعه و معاونین و مدیران سازمان جهادکشاورزی هرمزگان به ارائه گزارشات و اهداف مجموعه خود پرداختند.