برگزاری دوره آموزشی توسعه کسب وکار برای سهام داران صندوق زنان زابل
دوره آموزشی « کارآفرینی و توسعه کسب وکار» پایدار با شرکت سهام داران صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل در روز پنجشنبه 29 بهمن ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ دوره آموزشی « کارآفرینی و توسعه کسب وکار» پایدار با شرکت تعداد ۱۲۵ نفر از سهام داران صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل در روز پنجشنبه ۲۹ بهمن ماه در محل نمازخانه مدیریت جهادکشاورزی شهرستان زابل برگزار شد.
علیرضا شهرکی؛ کارشناس ارشد بازاریابی بانک توسعه تعاون استان سیستان و بلوچستان در این دوره آموزشی، جایگاه بخش کشاورزی به عنوان موتور توسعه و عامل استقلال هر کشور گفت: نقش و اهمیت و جایگاه زنان به عنوان فعالان در این بخش بسیار حاضر اهمیت است.
وی با بیان اینکه وضعیت اشتغال در کشور و فرهنگ اشتغال به نسل های بعد باید به طور صحیح منتقل گردد؛ افزود: برای سوق دادن بانوان به عنوان نیمی از نیروی انسانی بالقوه در بخش کشاورزی و به خصوص در زمینه کارآفرینی و کسب و کارهای نوین باید کارهای زیادی صورت گیرد.
شهرکی عمده چالش تولید را بحث بازاریابی و عدم وجود مکانیزم درست برای فروش محصولات دانست و پیشنهاد کرد: صندوق های غیردولتی باید در قالب یک تشکل نظام مند، فعالیت های همگن داشته باشند.
میلاد جهانتاب؛ کارشناس بازاریابی نیز مطالبی را با توجه به نوع و شکل فعالیت صندوق ها عنوان کرد و در ادامه از بانوان شرکت کننده خواست تا مسائل و مشکلات مربوط به صندوق های خود و بالاخص بحث فروش را عنوان کنند.
سپس به صورت موضوعی در قالب چهار سرفصل به سوالات پاسخ دادند.
سرفصل های کلی شامل اصول و مبانی بازاریابی، قیمت گذاری و هزینه یابی،نمایشگاه و نحوه حضور رقبا و نحوه رقابت بود که در جمع بندی نهایی مطالب ماحصل نتایج این بود که برگزاری و شرکت در نمایشگاه های مختلف،تبلیغات چهره به چهره،فروش های اینترنتی کار در قالب تعاونی ها کار به صورت شبکه ای و ارائه پاداش یا درصدی تخفیف برای خریدهای بعدی یا معرفی محصول به دیگر متقاضیان می تواند به عنوان راهکارهای عملی و موثر در جهت فروش محصولات تولیدی خانم ها به حساب آید.