برگزاری جشن ولادت حضرت زینب(س) در شرکت مادر تخصصی
به مناسبت زادروز ولادت حضرت زینب (س) و تجلیل از بازنشستگان شرکت مادر تخصصی درآستانه سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مراسم جشنی در روز شنبه ۱۶ بهمن ماه ۹۵ در شرکت مادر تخصصی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ در آستانه سی و هشتمین جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت زادروز ولادت حضرت زینب (س) و تجلیل از بازنشستگان شرکت مادر تخصصی مراسم جشنی در روز شنبه ۱۶ بهمن ماه ۹۵ از ساعت ۱۱ صبح در نمازخانه الغدیر شرکت مادر تخصصی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با تاکید بر ارزیابی از فعالیت های انجام شده گفت: ضروری است با توجه به انتظاراتی که از تشکیل شرکت مادر تخصصی و صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در راستای تحقق نظام مالی و اعتباری متناسب با اعتقادات و ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است؛ چقدر موفق بوده ایم، ارزیابی لازم انجام گیرد.
وی افزود: هدف از تشکیل صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی تشکیل و تقویت ارتقای سرمایه برای ارائه تسهیلات بیشتر به بخش کشاورزی بوده است. باید ببنیم پس از گذشت ۱۵ سال از تشکیل شرکت مادر و ۱۳ سال از صندوق های غیردولتی و تجمیع بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه تا چه درصدی به اهداف محقق شده است.
رضوی اردکانی اظهار داشت: آیا توانسته ایم براساس نقش تعریف شده در تامین نیاز مالی بخش کشاورزی گام برداریم؛ بایستی اشاره داشت فاصله زیادی داریم که لازم است به دنبال راه حل های جدیدی برای تجهیز منابع صندوق ها برای تامین منابع مالی مورد نیاز بخش کشاورزی باشیم.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: در این ارزیابی نباید فقط به صورت سیاه و سفید به موضوع نگاه کنیم بلکه باید بگوییم در هر معیاری ما چه نمره ای کسب می کنیم تا این موضوع به رشد و توسعه صندوق ها کمک کند.
هم چنین در ادامه این مراسم از محمدرضا عبداللهی، ناصر شیخ، عباس منتظری، داوود بیات و جواد فیروزی مقام که به درجه بازنشستگی نائلآمدند تقدیر و تشکر گردید و به برگزیدگان مسابقه فرهنگی بین کارکنان و فرزندان آنها که با موضوعات ولادت حضرت زینب (س) و روز هوای پاک ترتیب یافته بود، هدایایی تعلق گرفت.
حضرت زینب(س) جزو عالمان دانشمند جهان اسلام است
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین عباس محمدی درباره زندگی و شکل گیری شخصیت حضرت زینب کبری(س) سخن گفت و افزود: به قول روانشناسان در شکل گیری شخصیت، سه مورد باید مورد توجه قرار گیرد، که عبارت از وراثت، محیط یا بستر و مربی که حضرت زینب (س) از سه ویژگی یاد شده برخوردار بودند و این ویژگی ها باعث شد که آن حضرت در کربلا آنگونه نقش آفرینی کند اما از آنجا که بسیار مأخوذ به حیا بود کمتر در جامعه ظاهر می شد اما در کسب علم کوتاهی نمی کرد چنانچه امام سجاد علیه السلام؛خطاب به حضرت زینب علیهاالسلام فرمودند:«انت عالمه غیر معلمه وفهمه غیر مفهمه؛ تو بی آنکه آموزگاری داشته باشی؛ عالم و دانشمند هستی.»
محمدی تصریح کرد: یکی دیگر از صفات ایشان کمک کردن به فقرا بود. این بانو بیش از ۶۰ کنیه یا لقب دارند که نشان دهنده شان و منزلت ایشان است.
وی اظهار داشت: زینب علیهاالسلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرت در مدینه منوره دیده به جهان گشود، نسب نبوى، تربیت علوى، و لطف خداوندى از او فردى با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طورى که او را «عقیله بنى هاشم» مىگفتند.