با سرمایه گذاری در صندوق، منابع یک بار مصرف را به سرمایه ملت تبدیل می‌کنیم

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ در این جلسه مشترک سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و عوض علیزاده مقدم، ابولقاسم شمس و علیرضا اشرفی اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، موسی خادمی، استاندار کهکیلویه و بویراحمد؛ حسن نوروزی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی این استان؛ جعفر گوهرکانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، علیرضا رستگار، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد و بزرگ مرادینژاد، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد حضور داشتند.

 در ابتدا بزرگ مرادینژاد، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمدضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صندوق اظهار داشت: تاکنون ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات به تشکل های بخش خصوص پرداخت شده است.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: نرخ تسهیلات پرداختی در صندوق ها ۴ درصد است و  فلسفه تشکیل صندوق براساس ماده ۱۲ قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی است که مقرر شد پس از ادغام، اموال مازاد وزارت خانه ها به فروش برسد و از فروش این اموال  صندوق های بخش کشاورزی تشکیل شود.

وی افزود: حداکثر تا ۴۹ درصد سهم این صندوق ها مربوط به دولت و حداقل ۵۱ درصد سهم ملت است. ما باید هسته صندوق استان را قوی کنیم و استانداری در یک مرحله از محل حوادث کمک کرده است. صندوق های استانی با سهامداری تشکل های فراگیر و صندوق های شهرستانی با سهامداری افراد حقیقی و حقوقی تشکیل شدند.

رضوی اردکانی تصریح کرد: برای تشکیل صندوق شهرستانی گچساران تفاهمنامه ای با مبلغ ۴ میلیارد تومان امضا کرده ایم.ما هم در شرکت مادر هر کمکی که بتوانیم برای توسعه صندوق استان انجام می دهیم، ما باید منابع یکبار مصرف استان را سرمایه ملت در صندوق قرار دهیم.

عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: مسئولان باید سیستم کلان کشور را برای تجهیز و تامین منابع جدید توجیه کنند تا مشکلات صندوق حل شود. تقاضا داریم یک عنایت ویژه ای به صندوق که ابزار توسعه است، داشته باشید.

 

موسی خادمی، استاندار کهکیلویه و بویراحمدنیز در این جلسه گفت: کارگروه توسعه صندوق ها را تشکیل می دهیم. ارزش افزوده املاک بایستی در تغییر کاربری حاصل شود. از محل ماده ۱۸۰ نزدیک ۴۰ درصد ملی و ۶۰ درصد استانی است که از این محل می توان کمک گرفت.

وی افزود: انتظار داریم کمک شرکت مادر تخصصی متفاوت از منابع دیگر باشد. تفاهمنامه تا سقف ۵۰ میلیارد امضا شود که ۴۰ درصد سهم استانداری به علاوه ۴۰ درصد سهم شرکت مادر تخصصی و۲۰ درصد سهم سازمان جهاد کشاورزی باشد.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در پایان با جمع بندی مطالب گفت: کارگروهی در استانداری برای بومی سازی صندوق استان و توسعه آن تشکیل شود. همچنین در سال جاری شرکت مادر تخصصی، استانداری و سازمان به صندوق استان کمک می کنند.

وی افزود: برای تشکیل صندوق شهرستان کهکیلویه وبویراحمد مطالعه را شروع می کنیم، اما برای تشکیل سهمی نمی آوریم،  ولی برای افزایش سرمایه می توانیم مشارکت کنیم. با سرمایه گذاری در صندوق، منابع یک بار مصرف استان را به سرمایه ملت در صندوق تبدیل می­کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *