افتتاح ۲۳ صندوق شهرستانی تا پایان شهریورماه ۱۳۹۸

سرپرست مدیریت توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار شرکت مادر تخصصی گفت: ۲۳ صندوق شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهریورماه ۱۳۹۸ با سرمایه‌ای بالغ‌بر ۳۶۰ میلیارد ریال تأسیس می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مادر تخصصی؛ هوشنگ محمدی، سرپرست مدیریت توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار شرکت مادر تخصصی گفت: ۲۳ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی درشهریورماه ۱۳۹۸ با سرمایه‌ای بالغ‌بر ۳۶۰ میلیارد ریالدر استان‌های لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، یزد و فارس تأسیس می‌شود.

وی افزود: تاکنون سرمایه ۱۳۱ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور ۱۷ هزار میلیارد ریال به‌صورت ثبتی است که از این تعداد صندوق،  32 صندوق استانی، ۶۲ صندوق شهرستانی، ۱۰ صندوق تخصصی- محصولی، ۱۹ صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری و ۹ صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی هستند که با سرمایه اولیه ۱۶۰۰ میلیاردریال تشکیل شدند.

محمدی گفت: از ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه، ۶۲ درصد آن متعلق به صندوق‌های استانی، ۲۵ درصد متعلق به صندوق‌های تخصصی- محصولی، ۱۲ درصد صندوق‌های شهرستانی، یک درصد متعلق به صندوق‌های منابع طبیعی و یک درصد متعلق به صندوق‌های زنان است.

سرپرست مدیریت توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به مشارکت تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی در صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی تصریح کرد: تعداد ۷۷۰ تشکل بخش کشاورزی و ۱۰۸ هزار بهره‌بردار حقیقی سهام‌دار این صندوق‌ها هستند.

محمدی با اشاره به اینکه بیشترین سرمایه صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در اختیار صندوق حمایت از توسعه بخش دام‌پروری و تولیدات دامی است، اظهار داشت: در قسمت صندوق‌های استانی نیز ابتدا صندوق خوزستان، سپس خراسان رضوی و سوم یزد دارای بیشترین سرمایه هستند و در قسمت بیشترین تعداد سهام‌دار نیز ابتدا صندوق استان فارس، سپس استان اصفهان و رتبه سوم در اختیار صندوق استان خوزستان است.

وی تصریح کرد: در بخش شهرستانی نیز در بخش سرمایه ابتدا صندوق تاکستان سپس شاهرود و دزفول و در بخش تعداد سهام‌دار ابتدا صندوق تاکستان سپس کوار و شمیران قرار دارند.

سرپرست مدیریت توسعه عملیات و بهبود بهره‌وری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به اینکه در صندوق‌های حمایت از توسعه فعالیت‌های زنان نیز این موضوع صادق است، گفت: در بخش سرمایه صندوق زنان شهرستان ارومیه، مرودشت و شیراز رتبه اول تا سوم را دارا هستند و در تعداد سهام‌دار هم صندوق زنان شهرستان مرودشت، دشتستان و ارومیه رتبه‌ها اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *