به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛جلسه شوراي هماهنگی مديران سازمان جهادكشاورزي استان اصفهان با حضور ريیس سازمان جهاد کشاورزی، مسئول نمايندگي ولي فقيه، معاونان، مديران ستادي و شهرستاني به همراه مسئولان آب و خاک شهرستان ها به ميزباني صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي استان اصفهان در روز 13 تیرماه امسال در دفتر صندوق برگزار شد.
قدرت اله قاسمي، رئيس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در این جلسه با اشاره به وظایف سازمان جهاد کشاورزی گفت: امسال موضوع خدمات بازرگانی محصولات کشاورزی به مباحث كشاورزي اضافه شده است و با توجه به اینکه ماه مبارك رمضان را در پیش داریم، بر این اساس در امر خريد و نيازهای غذایی جامعه برنامه های مناسبی اجرایی شده و باید با دقت محصولات اساسی از قبیل گندم، قند، شكر، لبنيات و مواد پروتئيني را براساس دستورالعمل رصد كنيم تا مشكلي برای معيشت مردم ايجاد نشود.
وی افزود: برآورد میزان خرید گندم در سطح استان امسال 200 هزار تن پیش بینی شده است و تا به حال 48 درصد این خرید به میزان 110 هزار تن گندم تحقق یافته و همچنان ادامه دارد.
قاسمی تصریح کرد: در شهرستان اصفهان به واسطه زاينده رود به ميزان 120 هزارتن و در سایر شهرستان ها توليد70هزارتن خريد گندم پیش بینی شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان درباره عاملیت آبیاری تحت فشار گفت: در آبياري تحت فشار دولت 85 درصد از هزینه آن را مي پذيرد و باید طرح های آب و خاک به نتيجه برسد تا به سمتي حركت كنيم كه از منابع مالي درست استفاده شود.
وی افزود: در کشور 7 هزار کنتور هوشمند در بخش کشاورزی نصب می شود که باید استفاده از كنتور هوشمند توسط مدیریت هماهنگی ترويج کشاورزی مورد توجه و ترویج قرار گیرد .
وی همچنین درباره روش های نوین آبیاری گفت: آبياري تحت فشار با شيوه باراني دیگر معقول نيست و باید كشت آبياري باراني سيب زميني به صورت آبياري با تيپ انجام شود تا سطح كشت قابل توجهی را پوشش دهد.
قاسمی تاکید داشت: از حداقل آب موجود در سطح کشاورزی استان باید حداکثر استفاده را ببریم.
وی افزود: مشكل سن نیز در استان با اكيپ هاي مراقبت در سطح 83 هزار هكتار اتفاق افتاد و همه مديريت شهرستان ها به خوبی در مبارزه با آفت سن اقدام کردند تا محصول مرغوبی را تولید و به مصرف برسانیم.
رئيس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: توسعه گلخانه ها هم بايد مورد توجه قرارگيرد چرا که براساس برنامه چهار ساله بايد به 3000 هكتار گلخانه برسيم و بايد از منابع اعتبار بانك ها و خطوط اعتباري استفاده شود.
احمد صفی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان هم در این جلسه گفت: اولویت های بودجه سال 94-93 شامل هزینه های صدور سند امور اراضي، مبارزه با آفات نباتي، اقدامات ترويج کشاورزی و تجهيزات ساختمان است.
گفتنی است، در اين نشست سید محمدباقر فاطمی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان درباره چگونگي دريافت تسهيلات بانكي و شیوه اجراي طرح هاي آب و خاك موانع و مشکلات اجرایی این طرح ها در سطح استان را مطرح و مورد تبادل نظر قرار داد.