چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۲۲ www.sfida.ir

نخستین هم اندیشی موانع تولیدات کشاورزی در صندوق شهرستان دزفول برگزار شد


نخستین جلسه هم اندیشی و اتاق فکر موانع پس از تولید محصولات کشاورزی شهرستان دزفول با میزبانی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورز ی شهرستان دزفول در روز 14 اردیبهشت ماه امسال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی، در این جلسه هم اندیشی مدیر جهاد کشاورزی، رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان دزفول، مدیر مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد، انجمن صنفی کشاورزان، نظام صنفی کشاورزان و از تشکل های عضو صندوق تعاونی های مرغداران، باغداران، دامداران، اتحادیه زراعی و باغی، تعاونی های روستایی، گل و گیاهان زینتی، تعاونی سبزینه (سبزیکاران) و ... حضور داشتند.

در این جلسه که برای بررسی مهم ترین موانع پس از تولید محصولات کشاورزی تشکیل شده بود، مدیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولان دولتی دیدگاه‌های خود را که حاکی از حرکت و تلاش خودجوش بخش کشاورزی برای رفع معضلات و چالش‌ها و نیازهای پس از تولید شامل صنایع تبدیلی (سورت، دسته بندی، بسته بندی و ...) و نگهداری بود. اعلام داشته و تأکید کردند هرگونه همراهی بخش خصوصی برای حرکت تشکل ها به منظور اجرای سیاست رفع موانع پس از تولید شامل صنایع تبدیلی و غیره را مورد حمایت قرار خواهد داد.

جلسه برگزار شده که اولین جلسه مشترک اعضاء صندوق شامل تشکل های فعال بخش کشاورزی و بخش دولتی بود با اعلام نظرهای مختلف مدیران عامل و برخی روسای هیئت مدیره های تشکل ها ادامه یافت و در نهایت مصوبات و توافقات ذیل صورت پذیرفت.

1- تشکل های کشاورزی، موانع و چالش های پس از تولید مربوط به بخش خود را بررسی و جهت رفع آنها طرح های پیشنهادی خود را به منظور اجرا و بهرمندی از منابع بانکی صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک کشاورزی با توجه به هماهنگی با ریاست هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی آماده و مهیا سازند.

2- مشاور اقتصادی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان دزفول، چارت ساختاری چگونگی برون رفت از موانع پس از تولید تحت عنوان سیاست های بازرگانی را تهیه و تدوین کند.

3-     تشکل های متقاضی برای اجرایی شدن طرح هایتکمیل زنجیره ی تولید پیشنهاد خود را به صندوق جهت هرگونه مشارکت و برنامه ریزی و سیاست گذاری ارائه نمایند.

4-     در راستای تسهیل صدور محصولات تولیدی شهرستان دزفول هماهنگی های لازم با بازرگانان و صادرکنندگان به کشورهای عراق، ترکیه، روسیه و حوزه خلیج فارس توسط صندوق صورت پذیرد.

5-     کلیه تشکلهای کشاورزی ضمن اعلام آمادگی جهت سرمایه گذاری در طرح هایی مانند ایجاد پایانه های صادراتی گل و گیاه و صیفی و سبزیجات، مراکز سورتینگ، مراکز نگهداری محصولات و ... از مدیریت صندوق انجام هماهنگی های لازم و رفع موانع مربوطه را خواستار شدند. 

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.