چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۸/۱۹ www.sfida.ir

همکاری مشترک صندوق توسعه بخش کشاورزی و استانداری اصفهان


مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خواستار شد

همکاری مشترک صندوق توسعه بخش کشاورزی و استانداری اصفهان

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی، خواستار همکاری مشترک صندوق توسعه بخش کشاورزی و استانداری اصفهان با هدف افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی، سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی در دیدار با استاندار اصفهان افزود: به زودی با تقویت صندوق حمایت از بخش کشاورزی بسیاری از مشکلات این بخش حل می شود.

وی افزود: موجودی این صندوق 870 میلیارد تومان است  که49 درصد سرمایه آن توسط دولت و مابقی آن توسط کشاورزان و اعضای صندوق تامین می شود.

رضوی اردکانی به ایجاد صندوق منابع طبیعی استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: این اقدام می تواند الگویی بسیار خوب برای سایر استان ها باشد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی گفت: باید با اعتبار موجود در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان فعالیت های بخش کشاورزی را به سمت تشکیل زنجیره تولیدات کشاورزی هدایت کنیم.

رسول زرگر پور، استاندار اصفهان نیز در این دیدار با درخواست رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی مبنی بر فروش املاک مازاد طبق ماده 12 قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی در راستای منافع صندوق موافقت کرد و افزود: این املاک باید تبدیل به احسن شده و در راستای بهبود و تولید کشاورزی و حمایت از مستضعفان مصرف شود.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی استان تا جایگاه واقعی خود فاصله زیاد دارد، اذعان داشت: گستردگی بحث میراث فرهنگی و همچنین صنعت در استان اصفهان از جمله عواملی است که باعث شده اصفهان جایگاه خود را در کشاورزی پیدا نکند.

زرگرپور اظهار کرد: با وجود عدم قرار گرفتن استان در جایگاه واقعی کشاورزی در زمینه تولید گوشت، شیر، تخم مرغ و بسیاری از محصولات کشاورزی رده‌های اول تا چهارم کشور به استان اصفهان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به سابقه و اشراف خود در جهاد کشاورزی، بیان کرد: موارد مشکلات و مسائل موجود در حوزه کشاورزی را کاملاً درک کرده و نسبت به آن واقف هستم.

استاندار اصفهان تصریح کرد: گستردگی بحث میراث فرهنگی و هم‌چنین صنعت در استان اصفهان از جمله عواملی است که سبب شده اصفهان جایگاه خود را در کشاورزی پیدا نکند.

وی با اشاره به توانمندی‌های بسیار استان در بخش کشاورزی ادامه داد: مبحث خشکسالی در سال‌های اخیر بر این عوامل اضافه شده و جایگاه کشاورزی استان را با مخاطره مواجه کرده است.

زرگرپور تصریح کرد: در صورت تعریف فرآیند سرمایه‌گذاری برای حل مشکلات نتیجه به دست آمده مثمرثمر و همیشگی خواهد بود.

وی، تقویت صندوق حمایت کشاورزی را از جمله این فرآیندها برشمرد و اضافه کرد: در راستای تقویت این صندوق مدیریت استان حمایت لازم را خواهد کرد.

سرمایه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان 344 میلیارد ریال است

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان گفت: سرمایه این صندوق 344 میلیارد ریال با 337 عضو متشکل از بخش های مختلف کشاورزی( زراعت، باغبانی، دام و طیور،صنایع کشاورزی،شیلات، عشایری و خدمات مشاوره ای ) است.

سید محمد باقر فاطمی در نشست تشکل های کشاورزی با رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی افزود: هدف از تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به استناد ماده پنج اساسنامه آن حمایت از تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری تولید کنندگان و فعالان بخش کشاورزی است.

وی اظهار داشت: شرکت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان براساس ماده 12 قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی با سرمایه 790 میلیون تومان با 13 عضو تشکل های دام و طیور در سال 83 فعالیت خود را آغاز کرد.

فاطمی در ادامه به تسهیلات پرداختی این صندوق طی سال های اخیر اشاره و تصریح کرد: این صندوق از ابتدای فعالیت تاکنون بیش از 260 میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد سه درصد در قالب سه هزارو 918 قرارداد در بخش های مختلف کشاورزی پرداخت کرده است.

وی اظهار داشت: سال گدشته 67 طرح با اعتباری بالغ بر 161 میلیارد ریال از محل تسهیلات تلفیقی منابع صندوق توسعه ملی به بانک سپه معرفی شد.

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.