چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۴ www.sfida.ir

صندوق های زنان روستایی نقش موثری در پایدارسازی جامعه روستایی دارند


رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیرکل دفترتوسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی گفت: صندوق های حمایت از توسعه فعالیتهای زنان روستایی و عشایری می توانند نقش موثری را در پایدارسازی جامعه روستایی و عشایری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جانعلی بهزاد نسب، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با فروغ السادات بنی هاشم مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیرکل دفترتوسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی در روز سه شنبه 14 مرداد ماه 1399  اعلام کرد: این صندوق ها با ایجاد پیوندهای مستحکم و همه جانبه در روستاها، بنیان مناسبی را در توسعه اجتماعی و اقتصادی فراهم ساخته اند.

وی افزود: شبکه سازی منسجم این صندوق ها باهمدیگر و با دیگر صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف هم افزایی در مسیر تقویت و تکمیل زنجیره ارزش از رویکردهای اساسی شرکت مادر تخصصی است.

[gallery columns="2" link="none" size="full" ids="4651,4652"]

بهزادنسب تصریح کرد: تدوین و به کارگیری الگوهای موثر درکسب و کار زنان روستایی و عشایری و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در دستور کار مشترک شرکت مادر تخصصی و دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی قراردارد.

فروغ السادات بنی هاشم، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیرکل دفترتوسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی نیز در این دیدار اظهار داشت: با همکاری شرکت مادر تخصصی تاکنون 18صندوق شهرستانی و یک صندوق استانی حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری با سرمایه بیش از 141 میلیارد ریال و سهام داری13 هزار 594 تن از زنان تشکیل شده است.

وی افزود: آمادگی لازم برای تشکیل 34  صندوق شهرستانی و 4 صندوق استانی دیگر وجود دارد چرا با تشکیل صندوقهای زنان روستایی و عشایری صندوق های اعتبارات خرد زنان، هویت قانونی و رسمی پیدا کرده اند.

بنی هاشم از تخصیص اعتبارات از سوی معاونت امور زنان و تنظیم خانواده ریاست جمهوری برای امکان تعامل و ارتباط با سازمانهای بین المللی و غیردولتی خبر داد و گفت: حضور موثر در عرصه های های صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی و بسته بندی، برندسازی با دریافت مجوزهای لازم، ایجاد بوم بازار و بوم گردی، حضور در نمایشگاههای بین المللی، ساماندهی و راه اندازی فروشگاه های مجازی و توسعه کسب و کارها از جمله دستاوردهای صندوق های حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری بوده است.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.