چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۳ www.sfida.ir

صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به دنبال توسعه سرمایه اجتماعی در این بخش هستند


هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و مدیران عامل صندوق این استان و صندوق شهرستانی تاکستان گفت: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به دنبال احیاء، تقویت و توسعه سرمایه اجتماعی از طریق ارائه و ترویج الگوهای جدید سرمایه گذاری و تجهیز منابع هستند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در دیدار با  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و مدیران عامل صندوق این استان و صندوق شهرستانی تاکستان گفت: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی به دنبال احیاء، تقویت و توسعه سرمایه اجتماعی از طریق ارائه و ترویج الگوهای جدید سرمایه گذاری و تجهیز منابع هستند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جانعلی بهزاد نسب، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی امروز 23 تیرماه 1399 در دیدار با فاطمه خمسه، رئیس و مجید اسماعیلی معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به عنوان رؤساء هیات مدیره و منصور بازدار، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان و مسعود جانی پور، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان تاکستان اعلام کرد: پر کردن خلاء تاریخی سرمایه اجتماعی در بخش کشاورزی با فراهم کردن سه عنصر اصلی اعتماد، همبستگی و مشارکت بین تولیدکنندگان و بهره برداران این بخش از اهداف اساسی صندوق هاست. سرمایه اجتماعی در صندوقها موجب هم افزایی در توسعه بخش کشاورزی می شود که لازم است حفظ و صیانت شود.

بهزاد نسب افزود: صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با حضور موثر در عرصه های تامین نهاده های مورد نیاز، تولید، عمل آوری و تنظیم بازار و صادرات محصولات کشاورزی  می توانند نقش اساسی در استقرار زنجیره ارزش و اجرای کشاورزی قراردادی داشته باشند و با تامین، تجهیز و تخصیص بهینه منابع و به کارگیری الگوهای مطلوب به محلی مطمئن برای تبلور تفکر و عمل در راستای تحقق توسعه پایدار تبدیل شوند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی حاضر، صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی می توانند با استفاده از نقاط قوت و ایده های خلاق سهامداران و بهره برداران این بخش و تعاملات اثربخش، تهدیدهای ممکن را به فرصتی برای رشد و توسعه کشاورزی و اقتصاد کشور مبدل سازند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ادامه داد: سوق دادن اعتبارات و یارانه های تولید برای تقویت سرمایه صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی موجب پایداری منابع در راستای توسعه کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور می شود.

فاطمه خمسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و رئيس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت های انجام شده برای تقویت سرمایه صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی،  گفت: رفع موانع تولید و تنظیم بازار محصولات از دستاوردهای صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در این استان بوده که از هم افزایی ظرفیت های موجود تشکلها و بهره برداران این بخش با سازمان جهاد کشاورزی استان حاصل شده است.

گفتنی است؛ در این جلسه گزارش اجمالی از عملکرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قزوین و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان تاکستان توسط مدیران عامل ارائه شد.



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.