جلسه کمیته سرمایه گذاری و بازرگانی 16 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استانی و شهرستانی برای محصول کشمش امروز 16 تیرماه 1399 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ جلسه کمیته سرمایه گذاری و بازرگانی با حضور شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی و کارشناسان این مدیریت و 16صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استانی و شهرستانی برای محصول کشمش امروز 16 تیرماه 1399 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
شهریار رستمی، مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در این جلسه گفت:با توجه به اینكه کشمش یكی از محصولات توليدی و یا تجاری استان یا شهرستان های حاضر در جلسه و نظر به اینكه کشورمان در سال های اخير دارای رتبه بالایی در صادرات این محصول در جهان است ليكن در حال حاضر به دلایلی مانند صادرات محصولات غيراستاندارد، استفاده از کود و سم نامناسب در توليد انگور، عدم حمایت کافی از صادرات این محصول، اعطای یارانه صادرات کشمش توسط سایر کشورها و به روز نبودن صنایع تبدیلی و تكميلی مرتبط، مشكلاتی برای صادرات این محصول و رقابت با سایر کشورها ایجاد شده است.
وی ادامه داد: با توجه به جایگاه و ظرفيتی که صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در زمينه تأمين نهاده ها، توليد، فرآوری، بازاریابی و صادرات این محصول می توانند داشته باشند، تبادل تجربيات و توانمندی ها و به اشتراک گذاشتن آن با سایر صندوق های مرتبط و همچنين ارائه پيشنهاد موثر و کاربردی صندوق موجب هم افزایی در تحقق زنجيره ارزش و ارتقاء بهره وری توليد و سرمایه گذاری در محصول کشمش می شود.
رستمی افزود: ارائه تجربيات درخصوص حمایت از توليد، فرآوری، عرضه و صادرات کشمش، بررسی نقاط قوت و ضعف و چالش ها درخصوص تأمين نهاده، فرآوری و عرضه کشمش با توجه به شرایط هر صندوق، بررسی اقدامات مشترک بين صندوق ها تا مرحله رسيدن به یک بازار مشترک، نحوه عرضه کشمش در بورس کالای ایران و صادرات کشمش (چالشها و فرصتها) و دریافت پيشنهاد صندوقها در این زمينه، تشكيل کميته فنی برای دسته بندی موضوعات در راستای رسيدن به اقدامات مشترک و ارائه نتایج در جلسه بعدی در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیر توسعه سرمایه گذاری و تسهیلات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: چگونگی حمایت از صادرات کشمش با حضور صندوق هایی که در استان مربوطه تولید کشمش فعالیت داشته یا زمینه صادارات کشمش از آن استان فراهم است، مورد گفتگو قرار گرفت.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه تفاهم شد، کمیته ای مرکب از تعدادی از سهام داران و حاضران در نشست تشکیل و هماهنگی های لازم برای صادرات این محصول به عمل آید.