چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۳۱ www.sfida.ir

ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای توسعه و تقویت صندوق های غیردولتی در استقرار زنجیره های تولید


جلسه رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری دربخش کشاورزی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه  بخش کشاورزی این استان و صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل از طریق ویدئو کنفرانس در روز یکشنبه 31 فروردین ماه 1399 در ساعت 10 صبح در شرکت مادرتخصصی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛ در این جلسه سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، عوض علیزاده مقدم، قائم مقام مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بادكتر غلامحيدر زورقي، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و رئیس هیات مدیره صندوق استان سیستان و بلوچستان وغلامرضا حاجی نژاد بمرود، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان و غلامحسین بهرامی، رئیس هیات مدیره و آزاده مير، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل از طریق ویدئو کنفرانس راهکارهای ممکن برای توسعه و تقویت صندوقهای غیردولتی در راستای توسعه واستقرار زنجیره در بخش کشاورزی را  مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.

سید عبدالکریم رضوی اردکانی، رئیس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم و با بهره مندی از ظرفیت های قانونی برای توسعه و تقویت صندوق های غیردولتی در استقرار زنجیره های تولید در بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی ضرورت دارد.

وی افزود: این موضوع امکان مطلوبی را می تواند در بهره برداری از استعدادهای نهفته در بخش کشاورزی فراهم سازد.

غلامحيدر زورقي، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان هم در این نشست اعلام کرد: با همکاری و هماهنگی های انجام شده با شرکت مادر تخصصی، صندوق های غیردولتی در منطقه سیستان و چابهار در راستای توسعه و رونق بخش کشاورزی و صنعت شیلات تشکیل و راه اندازی شود.

غلامحسین بهرامی، رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل گزارشی درباره عملکرد این صندوق در سال 98 ارائه کرد و گفت:این صندوق با سرمایه 100میلیون تومان شروع کرد و هم اکنون به یک میلیارد و 360 میلیون تومان سرمایه خودش را افزایش داده و تعداد سهام داران آن از 1200 تن به 1477 تن رسیده است.

وی افزود: تعداد صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی نیز از 7 صندوق به 47 صندوق رسیده که به خاطر فعالیت های موثر و اثربخش صندوق در راستای توسعه و تقویت بخش کشاورزی بوده است.

آزاده مير، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل نیز درباره فعالیت های اثربخش این صندوق گفت: سهام داران در بخش کشاورزی، دامپروری، پرورش طیور و عقرب، صنایع تبدیلی و دستی فعالیت داشتند و توانستند در بخش پرورش عقرب، پنجمین مرکز را افتتاح کنند و همچنین با راه اندازی کارگاه خیاطی و بافندگی و پرورش بلدرچین موفق باشند.

وی افزود: به سهام داران صندوق حدود سه میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم و موجب شد تا 850 تن اشتغال موقت و دائم ایجاد شود که نسبت به تعدا سهام داران بسیار مناسب است. 

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.