معاون مدیر توسعه عملیات و بهبود بهرهوری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی درجلسه هیات اجرایی مؤسس صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت: این صندوق با تأمین سهم مشارکت دولت از محل منابع استان کهگیلویه و بویراحمدو شرکت مادر تخصصی و تولیدکنندگان، بهرهبرداران و فعالان بخش کشاورزی تا پایان تابستان امسال تشکیل میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مادر تخصصی؛ قربان میربگ، معاون مدیر توسعه عملیات و بهبود بهرهوری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی دراین جلسه که روز سه شنبه 8 مردادماه 1398 در سالن همایشهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کهگیلویه برگزار شد، با اعلام این خبر افزود: تا پایان شهریورماه 1398 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان کهگیلویه با سرمایه اولیه 22 میلیارد ریال تشکیل خواهد شد.
میربگ در رابطه با نحوه سپردهگذاری در این صندوق گفت: سهم دولت 49 درصد و سهم فعالان بخش کشاورزان 51 درصد برای سرمایهگذاری خواهد بود و از سوی دولت یکتن بهعنوان نماینده دولت که معمولاً مدیر کشاورزی آن شهرستان است و مابقی توسط خود کشاورزان و فعالان بخش انتخاب میشوند.
شهرام عسکری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: صندوق حمایت از توسعه کشاورزی شهرستان کهگیلویه با بیست و دو میلیارد ریال اعتبار اولیه، به منظور کمک به رونق کشاورزی در و بویر احمد راهاندازی میشود.
وی افزود: این صندوق کاملا با تعاونی متفاوت است و از سال 1386 در استان کهگیلویه و بویراحمد تأسیس شده است و این صندوق ماهیت پولی و اعتباری دارد و کمک به توسعه کشاورزی از مهمترین اهداف تاسیس آن است.
عسکری با بیان اینکه شهرستان کهگیلویه دارای ظرفیتهای خوبی در زمینه کشاورزی است، راهاندازی این صندوق را کمک به رونق بخش کشاورزی دانست و اظهار داشت: مردم نیازمند اعتبار و نقدینگی هستند و در صندوق پرداخت تسهیلات به سهام داران دارای شرایط سختی نیست.
عسکری درباره نحوه سرمایهگذاری در این صندوق گفت: میزان سهام مردم در شهرستانها از سی میلیون ریال تا 100 میلیون ریال بوده است. صندوق نیز به اندازه سهام فرد بدون وثیقه و با سود چهار درصد تسهیلات ارائه میدهد و این چرخه سال به سال انجام میشود.
وی موجودی سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی در استان را در حال حاضر ۱۹0 میلیارد ریال دانست و گفت: صندوق دهدشت نیز با 20 میلیارد ریال سرمایه اولیه تأسیس میشود که ۵۰ درصد سهم دولت و ۵۰ درصد سهام مردم است.
علیرضا اتابک، سرپرست فرمانداری کهگیلویه نیز در ان جلسه با اشاره به ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی شهرستان افزود: برای رونق و توسعه بخش کشاورزی باید این ظرفیت های بالقوه را به بالفعل تبدیل کرد.
وی بر همکاری همه مسئولان به خصوص جهاد کشاورزی برای توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: شهرستان ۱۳۱ هزار نفری کهگیلویه دارای بیش از ۵۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی بوده که از این میزان درصد کمی آبی است.