چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۱ www.sfida.ir

دیدار رییس سازمان و مدیران عامل صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی


رییس سازمان جهاد کشاورزی به همراه مدیران عامل صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی با نماینده ولی‌فقیه در این استان در روز چهارشنبه ۵تیر۹۸ در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مادر تخصصی به نقل از روابط عمومی صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی خراسان جنوبی، غلامرضا قوسی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی در این دیدار بابیان اینکه خراسان جنوبی جزو نخستین استان‌هاست که صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در آن ایجادشده است، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱صندوق شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی و سه صندوق زنان روستایی در استان فعال است.

وی با اشاره به اینکه این صندوق‌ها مسائل و مشکلاتی نیز دارند و اگر قرار باشند کار بزرگ‌تری انجام دهند، لازم است منابع مالی بیشتری داشته باشند، افزود: طبق قانون وزارت جهاد کشاورزی می‌توان بخشی از منابع موردنیاز این صندوق‌ها را از طریق فروش اموال مازاد بر اساس ماده 12 قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی تأمین کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر نزدیک ۶۴میلیارد تومان سرمایه ثبتی این صندوق‌هاست که بخشی از این سرمایه آورده سهام‌داران، درصدی سهم دولت و از محل شرکت مادر تخصصی تأمین‌شده و از محل این منابع تسهیلات ارزان‌قیمت موردنیاز کشاورزان به‌صورت سهل و آسان پرداخت می‌شود که توانسته است رضایت‌مندی تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی ایفای نقش‌نمایند.

حامد نخعی، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی نیز بیان کرد: هم‌اکنون ۲۳۳تشکل بخش کشاورزی و ۱۷هزار بهره‌بردار این بخش به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات این صندوق‌ها بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: انتظار می‌رود با همکاری مسئولان و دستگاه‌های مربوطه در افزایش سرمایه صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی بتوانیم در تأمین منابع مالی و نقدینگی به‌عنوان یکی از مشکلات مهم فعالان بخش کشاورزی به‌صورت مؤثرتری عمل کنیم.

نخعی اظهار داشت: صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی تشکیل شدند تا بهره‌برداران بخش کشاورزی خارج از ضوابط بانکی و با کمترین پیچیدگی اداری، تسهیلات را به‌صورت قرض‌الحسنه دریافت کنند.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به سرمایه صندوق توانسته‌ایم ۶۰۰میلیارد تومان تسهیلات در راستای توسعه بخش کشاورزی و محرومیت‌زدایی استان توسط صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی پرداخت کردیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علیرضا عبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی نیز با اشاره به مشکلات اداری و سودهای بانکی افزود: ضروری است مشکلات سرمایه‌دار را حل کرد تا فرصت‌ها نسوزد و سرمایه‌ها در بخش کشاورزی به تولید برسد تا تولیدکنندگان تحمل فشارهای زیادی نشود.

 

 

وی بابیان اینکه بسیاری از مشاغل وابسته به تولیدات بخش کشاورزی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی صنایع تبدیلی اقدام بسیار مهمی است و جایگاه بخش کشاورزی نسبت به بخش‌های دیگر از اهمیت بسزایی برخوردار است.

عبادی تصریح کرد: خراسان جنوبی اگرچه استانی کم آب می‌باشد و ازنظر توسعه کشاورزی دچار مشکل است، اما در راستای کیفیت دادن به کشاورزی شرایط و ظرفیت‌های مساعدی دارد که ازجمله محصولات ویژه خراسان جنوبی به آن‌یک ارزش ردیف اول می‌دهد.

وی ادامه داد: کسانی که در امر کشاورزی خدمات ارائه می‌دهند، باید طرح و نوآوری و همچنین اصلاح نژادهایی که موجب ارتقای درآمد و کیفیت بیشتر می‌شود را مدنظر قرار دهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان جنوبی یادآور شد: امروزه به دلیل ارتباطات روزافزون و جریانات دانش‌بنیانی در اختیار بشر می‌تواند موجبات افزایش درآمد شاغلین بخش کشاورزی را فراهم ساخت، درآمد و کیفیت محصولات را بالا برد و در این باب زحمات خوبی کشیده شده است.

 

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.