چاپ مطلب
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۹ www.sfida.ir

افتتاح پنجمین مرکز پرورش عقرب در کشور توسط سهام داران صندوق زنان زابل


مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل گفت: یکی از سهام داران این صندوق پس از شرکت در کلاس های آموزشی نخستین مجوز پرورش عقرب را در استان سیستان و بلوچستان دریافت کرد.

 

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مادر تخصصی؛آزاده میر، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل با بیان این خبر افزود: زر بی بی میر، سهام دار صندوق شهرک میر از صندوق های اعتباری خرد سهام دار این صندوق با شرکت در کلاس های lnsieو دریافت اموزش های لازم مشتاق به پرورش عقرب شد ولی با وجود آنکه بیسواد بوده با کمک پسر خود نخستین مجوز پرورش عقرب در  استان سیستان و بلوچستان را دریافت کرد.

وی اظهار داشت: این مرکز پرورش عقرب در حال حاضر در زمینی به مساحت 500 متر مربع و با تعداد دو هزار عقرب مولد کار خود را آغاز کرده است.

میر تصریح کرد: برای شروع اینکار 250 میلیون تسهیلات از صندوق کارآفرینی با معرفی مدیرعامل صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی شهرک میر دریافت و پنجمین مرکز پرورش عقرب در کشور را راه اندازی کرد.

مدیرعاملصندوق حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی شهرستان زابل گفت: روستای شهرک میر از سهام داران این صندوق به دلیل پویایی، خلاقیت و کارآفرینی زنان خود که با تلاش های خود موجب کاهش آسیب های اجتماعی و رونق کسب و کار و آبادانی آن شده اند، در استان سیستان و بلوچستان به نام «شهر پویای زنان» نام گذاری شده است چرا که این روستا نمونه بارزی از مدیریت درخشان زنان است.

میر اظهار داشت: در این روستا صنعت دامداری، کاشت زعفران، تولید عسل و ... رونق دارد و تمامی این فعالیت ها را زنان انجام می دهند و طرح ملی روستای بدون بیکار در روستای شهرک میر در حال اجراست و به همت اهالی روستا، قرار است آمار بيکاری در این روستا به صفر برسد.

وی همچنین به طبیعت زیبا، مشارکت بالای مردم و وحدت و همدلی میان آنها اشاره کرد و گفت: زنان این روستا توانمندی‌های زیادی در حوزه صنایع‌ دستی، کشاورزی، دامداری، زنبورداری و ... دارند و بسترهای لازم را فراهم می‌کنند تا با حمایت‌های مورد نیاز به روستایی بدون بیکار در استان دست یافته اند. روستایی که علاوه بر دستیابی به رونق اقتصادی و مهاجرت معکوس می تواند الگوی برای سایر روستاهای استان و کشور باشد.

 



© کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به " شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی" میباشد.